Den smukkeste daybed

Højt til hest med Playmobil

REKLAMEIMG_5211En lun og solrig sommersøndag først på måneden, drog Gro jeg mod Islands Brygge for at lære lidt om heste og samtidigt nyde at være ude blot hende og jeg.

Allerede da vi gik hånd i hånd ned mod Amager Fælled og kom længere og længere ind i de grønne omgivelser, vidste vi at det ville blive en dejlig dag. Vi blev nemlig mødt af ren sommeridyl midt i naturen med ternede duge, tæpper og flagranker vajrene i det fri.

Frugt, pølsehorn og fine kager (romkugler camoufleret som Playmobil mænd!) stod linet op til fri afbenyttelse for små fingre og det samme gjorde sig gældende for læskende saft udstillet i de smukkeste beholdere (siden hen har jeg måtte anskaffe mig sådan en selv).

IMG_5212IMG_3448IMG_5206IMG_5210

Grunden til denne sommeridyl var, at vi anledning af Playmobils nye fine Ponyfarm tema, var inviteret ud for at se på rigtige heste og lære lidt om at være på en rideskole af Playmobil. Den fine ponyfarm, som rummer alt til de hesteglade små børnefingre, stod til fri afbenyttelse på små borde i børnehøjde, mens vi voksne sludrede og børnene ventede på at de måtte få en ridetur på en rigtig hest 🙂

Playmobil har som altid formået at skabe et stykke legetøj som er så virkelighedstro, at det er helt utroligt. Som førnævnt har både min mand og jeg leget ufatteligt meget med Playmobil og det er gået videre til ungerne, som også elsker det. Små detaljer med tøjler, ridestøvler samt hø til hestene for bare at nævne nogle.

Playmobil hestene i pakken blev vækket til live med de levende heste fra rideskolen Ridevenner på Islands Brygge som stod klar til strigling og ridetur. Leg og fantasi blev virkeliggjort og ridepigerne var så utroligt søde (og tålmodige) og forklarede alle børnene hvordan man skulle strigle, hvorfor man gjorde det, hvordan man steg op på hesten og meget meget mere. Så fint at de tog sig tid til at lære fra sig og Gro var pave stolt over at strigle og klargøre søde brune King Kong for derefter at stige til vejrs 🙂 Det blev da også til en ekstra trækketur på hesten Lucky – en meget høj lys hest synes den hesteforskrækkede moder her 😉

IMG_3520 IMG_5204 IMG_5205 IMG_5207IMG_5208

En virkelig gennemført dag, som Gro stadig snakker om med lys i øjenene – og hun sidder nu på sin gule rutsjebane ude i haven og leger at hun ridder på en stor sød hest ved navn Lucky 😉

IMG_3406

Har du også en hesteglad pige eller dreng, kan du se alt hvad Playmobil har med heste lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste daybed