Status på at kile mig ned i de gamle jeans

Lounge in the making

REKLAMEIMG_3193Puf HER /Puder HER / Bord HER / Krukke (lignende) HER

Som jeg skrev om HER i foråret, var vores drøm denne sommer, at få etableret en hyggelig lounge stemning ude på vores træterasse. Terrassen, som er i forbindelse med køkkenalrummet, har sol fra morgenstunden og helt hen til sidst på eftermiddagen, hvilket betyder at det er her vi slapper af efter skole, studie og arbejde og her vi nyder solen i weekenderne med benene oppe.

Aftensolen lander på gavlen, hvor vi har lavet en lille terrasse med det formål at indtage grillmaden i solskin – så vores lounge behøver derfor ikke indeholde spiseplads. Af den årsag har jeg været på udkig efter forskellige løsninger som kunne opfylde vores (afslappende) behov og som jeg var inde på i foråret er valget faldet på disse lækre lounge møbler fra firmaet Trimm Copenhagen som jeg blev forelsket i hos Cahetu.

IMG_3113

Vores loungeområde er på ingen måde færdig – faktisk var det først i går aftes at Kim tog det første spadestik til at få bygget det læhegn, der skal danne væggen omkring hele loungeområdet. Men jeg kunne altså ikke dy mig for at vise jer en lille smule – om ikke andet bare lidt glimt af de super fede møbler. For hold nu op hvor lever de bare op til mine forventninger! Javist de er lidt pebrede i prisen, men de er det hele værd! Lette, lækre og kvalitet hele vejen igennem og det bedste af alt er at de kan stå ude i ALT slags vejr. Det har silet ned flere gange siden vi modtog dem og de står ligeså fine stadigvæk. Elsker at jeg ikke skal slæbe dem frem og tilbage – for så fik jeg det aldrig gjort 😉

IMG_1850

Jeg har valgt at vi skal have den lille puf samt den aflange daybed. Med tiden skal vi måske supplere med endnu en af de aflange, men nu skal jeg lige se hvordan dette tager sig ud først 🙂 Man har jo en masse billeder oppe i hovedet og spørgsmålet er så hvordan det hele ser ud in real life! Farvevalget er jeg rigtig tilfreds med. Jeg var i tvivl om jeg skulle vælge den beige eller den grå – jeg valgte beige og er SÅ glad for det valg.

Nu skal Kim have hegnet færdigt som det første. Dernæst skal der købes en masse puder (måske denne eller denne sammen med nogle helt plain hvide) som skal danne ryglæn op mod hegnet og så begynder det at ligne noget. Jeg drømmer om at misbruge mit visakort med nye krukker med duftende krydderurter, Oliventræer, Citronttræer og lyserøde blomster. Lyskæder hænger glimtende fra parasollen mens limonaden flyder i en lind strøm fra min nye fine saftbeholder med hane. Kan i se det for jer? 😉

IMG_3192

Du finder møblerne HER, hvis du ligesom jeg synes de er fine

Indlægget er lavet i samarbejde med Cahetu

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på at kile mig ned i de gamle jeans