1/2 pris på masser af styles i dag

Min store lille pige

IMG_4802

I dag fredag har Gro sidste dag i børnehaveklassen. Et helt år er allerede gået. Nuvel, kliche agtigt at skrive, men jeg føler virkelig, at det sidste år bare er fløjet afsted! Jeg kan slet ikke følge med.

Da Gro skulle starte i børnehaveklasse sidste år var det med blandede følelser. Jeg/vi synes begge to at hun var så lille. Det er hun reelt også da hun er decemberbarn og derfor den yngste i klassen. Men børnehaven synes at hun var klar og at det ville være synd at holde hende dernede og så måtte jeg jo give mig. Selvom jeg inderst inde synes, at hun fortjente et år til i børnehaven efter at hun nu endelig var faldet til efter at vi flyttede hende til en ny. Men jeg stoler på fagfolk i det henseende og mandens mavefornemmelse var ok, så vi sendte hende afsted i skole august sidste år. Hun glædede sig helt vildt og det smittede af på især mig.

Det har vi ikke fortrudt. Sikken et dejligt år hun har haft. Selvfølgelig har hun været ked af et nogle gange om morgenen – hun er en lille sensitiv fis som sin storebror – men det er gået over ALT forventning. Hun er noget mere sej end jeg havde turde håbe på og har kastet sig ud i de nye udfordringer så godt som hun kunne og været god til at mærke efter hvad hun selv har haft lyst til. Er MEGA stolt af hende. Virkelig. Sådan helt ned i maven. For tænk at min store lille pige bare har taget imod alle udfordringer med kyshånd, været god til at melde ud til en voksen hvis hun var utryg og mestret at mærke efter hvad det egentlig var Gro gerne ville og ikke bare følge med flokken af de lidt mere modne piger. Det er da sejt gået.

Vi har fået en fræk pige. En stor pige. En stærk pige. En pige som nu tør sige fra. En pige som har fået mange nye venner og en pige som elsker at lege. Det er FANTASTISK at være vidne til en sådan udvikling. Ingen tvivl om at det var den rigtig beslutning at flytte børnehave og de har virkelig nået at ruste hende godt på de knap to år hun nåede at gå der. Nu har børnehaveklassen yderlige formået at give hende endnu mere mod på skolelivet og en god portion selvtillid med i bagagen. Det er så dejligt at få lov til at se sådan en positiv udvikling. Det kunne lige så vel have været, at hun overhovedet ikke brød sig om hverken skole eller SFO som Harald gjorde i starten – og bare tanken om det om igen havde næsten ikke været til at bære.

I morgen siger vi så farvel til børnehaveklassen og dermed de søde pædagoger der har fulgt Gro siden sidste år. Vi har været meget taknemmelige for den tilgang de har haft til klassen og jeg tror på at det er en super god klasse de har fået sat sammen – man kan mærke at de allerede hygger sig og er trygge ved hinanden.

Nu siger vi HEJ til 6 ugers sommerferie fyldt med is, sol og kærlighed og medio august står den på 1. klasse. Hvor vildt er det lige?

Min seje store pige <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1/2 pris på masser af styles i dag