Mini ferie i LEGOLAND

Pæoner i massevis ♡

IMG_3918Hvis der er noget der gør mig glad, så er det pæoner. Eller bare smukke blomster i det hele taget. Men i særdeleshed pæoner. De har altid været min yndlingsblomst og jeg har brugt formuer på at købe bundter gennem årene hvorfor jeg altid har ønsket mig min egen lille have fyldt med pæoner. Den drøm er så småt ved at gå i opfyldelse og for første gang har jeg haft så mange pæoner i mit bed (jeg har jo kun det ene i hele haven), så jeg har kunne nænne at plukke af dem.

IMG_3910IMG_3919IMG_3909 IMG_3911 IMG_3912 IMG_3913 IMG_3914Solen har været alt for hård ved dem, så de har afblomstret ret hurtigt nogle af sorterne. Desværre har jeg ikke gemt de navneskilte pæonerne havde da jeg købte dem. Jeg var naiv og troede at jeg kunne huske det – men det kunne jeg altså ikke. Så jeg kan desværre ikke give jer navnet, selvom i er mange der spørger ind til det. Den eneste jeg kan huske er Sarah Bernhardt som jo også er den mest kendte.

Blomster får mig til at smile. Blomster får mig til at stresse af. Blomster får mig til at føle livsglæde. Blomster er livsbekræftigende. 

Selvom jeg ville vise jer pæoner i massevis, så får i lige en enkelt rose også. En af mine absolut favoritroser da den er så smuk i sig selv men også i små buketter sammen med pæoner (og andre blomster). Den hedder Queen of Sweden og dufter noget så skønt. Den kan klart anbefales.

IMG_3815IMG_3899

Husk at følge med på Instagram under #mamamaruskashave hvor jeg poster alt for mange billeder lige for tiden og på snapchat går jeg ofte aftenhavevandringer 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini ferie i LEGOLAND