Klar til det danske sommervejr

1/2 pris på lækkert lingeri

REKLAMElovestories

Jeg er super glad for undertøj som indebærer bh uden bøjler. Jeg har nemlig et knækket ribben som gør at jeg ikke kan gå med bhér som indeholder en den slags og har omsider fundet ud af at der findes ret så mange fine modeller uden jern 😉

Jeg kan rigtig godt lide det feminine univers med blonder, fine detaljer og glimmer hvis det er en mulighed – så føler jeg mig lidt fin under den daglige kedelige t-shirt.

Love Stories laver det fineste og yndigste undertøj, som kan mikses på kryds og tværs – hvilket er perfekt for mig, da jeg sjældent har ét sæt på. Ofte er det en fin bh og så et par hipster fra H&M – ja jeg ved det, burde gøre noget mere ud af mig selv 😉

Nuvel, jeg så lige i min iver for at finde gode udsalgskup, at du kan få det yndige lingeri (og der er også trusser og bodyer) til halv pris! Se det er en besparelse en krejler som jeg er glad for!

Nu er tippet i hvertfald givet videre  – du finder det hele HER 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til det danske sommervejr