Sommeraftener og lyskæde med rabat

Kom i form med Ellos

SPONSORERETimageSom jeg skrev om i dette indlæg, var min intention at vise jer lidt forskelligt fra Ellos over den kommende tid.
Ellos er nemlig meget mere end blot tøj via postordre som jeg husker det som barn – selvom jeg har virkelig gode minder fra min barndom hvor min søster og jeg sad og krydsede af på livet løs over de ting vi ønskede os i kataloget. Det var næsten ligeså spændende som juleaften når pakken med tøj og sko efter et par uger blev leveret og forventningens glæde var stor når saksen åbnede op for indholdet til ens afkrydsninger 😉

I dag er rummer Ellos SÅ meget mere. Stadig tøj og sko – men nu også fra anerkendte brands udover Ellos eget, bolig, have, make up, og sport.

Sidstnævnte vil jeg tage fat i i dette indlæg for jeg blev noget overrasket over udvalget af både sportstøj samt sko – til flere sportsgrene. Igen er udvalget sat sammen med styles fra Ellos eget mærke og kendte mærker. Jeg har fundet fedt træningstøj fra Ellos egen linie og Adidas og jeg er vild med at man kan kombinere de to ting når man shopper samme sted. Det er altså både godt for pengepungen og en travl hverdag.

imageimage

Som i ved løber jeg en del. Eller det gjorde jeg men nu er jeg så småt ved at komme igang igen og er ved at finde min rytme igen. Så dejligt! Men jeg skulle altså have et par nye løbesko inden jeg gik igang igen. De gamle havde både båret mig igennem 2 x 1/2 Marathon samt 1 Marathon samt løbetræning de sidste 3 år. ALT for mange kilometer i et par løbesko og jeg har god vidst det længe men nu fik jeg omsider taget mig sammen til at bestille et par og jeg fandt dette par hos Ellos som jeg synes lød godt og så pæne ud 🙂 Der var en del forskellige brands at vælge i mellem men jeg fik læst mig frem til at disse var gode til mit behov og prisen var også ok – og nu er de endda på udsalg!

image

De kom for et par uger siden og shit hvor er det fedt at løbe i et par nye sko! Jeg føler jo at jeg flyver hen over jorden 😉 Nu mangler jeg bare lidt nyt løbetøj da jeg er lidt træt af det gamle og derfor har jeg set lidt nærmere på hvad jeg godt gad tilføje skuffen med træningstøj 🙂

Find mine sko lige HER og alle løbesko HER

Ellos har ret meget fint sportstøj og du kan søge på din sportsgren så du får lige det op du søger – og igen både fra deres eget meget økonomiske mærke men også fint mærketøj. Jeg har fundet mine favoritter fra Ellos eget mærke og Adidas herunder.

Måske du allerede vidste at Ellos bød på ret så meget indenfor sportsgenren? Hvis ikke – så ved du det nu 🙂

Find alt til sport lige HER

ellossportIndlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeraftener og lyskæde med rabat