Spar 15 % på alt indtil midnat

Se Norge fra et fårs synsvinkel

SPONSORERETsheep

Herhjemme elsker vi Norge. Vi elsker også humor og derfor er denne sjove kampagne fra Visitnorway, som jeg har fået lov til at skrive om, ingen undtagelse.

Kampagnen hedder #SheepWithAView og giver dig chancen for at lære fire helt særlige og skønne norske får at kende og se hvad norsk livsstil handler om – fra et fårs synsvinkel naturligvis 🙂

De fire får Frida, Erik, Lars og Kari – alle fra fire forskellige steder i Norge er klar til at dele deres hverdag med os. Et, der strejfer omkring i storbyen, et fra de spektakulære fjorde, et fra de smukke strande  og et fra højfjeldet. De er selvfølgelig udstyret med hver deres kamera og har en fælles Instagramkonto #sheepwithaview hvor de deler ud af deres spændende oplevelser. De er altså ret så cute hvis du spørger mig og virkelig godt tænkt at dele Norges smukke oplevelsesmuligheder på den måde. De giver dig god inspiration til hvad Norge byder på – hvad enten du f.eks. er til strand, fjeld, kultur eller madoplevelser. Du kan læse mere om dem hos Visitnorway HER og på Facebook HER 🙂

FRIDA1IG 27.06

Mine egne oplevelser i Norge

Vi har endnu tilgode at besøge landet med ungerne – men det står på listen! Min mand har været i Norge utallige gange i sin barndom og nogle af hans bedste ferieminder er derfra. Jeg selv har været i Norge på flere smutture med Oslobåden i mine unge dage og jeg har også været på skiferie i Norge en enkelt gang for mange år siden. Det drømmer jeg om at gøre igen snart da det er en fed måde at holde ferie på.

En sommerferie i Norge som jeg har mange gode minder fra, er fra en af de aller første ferier med min dengang kæreste og nu mand og hans mor og far. Det var dengang vi var unge, smukke og både uden panderynker og børn med krudt bagi 😉 Jeg kunne godt have fundet nogle ømme billeder – men det blev i skånet for denne gang 😉

Vi var forbi Hemsedalen, som min mand gerne ville vise mig da det var her han havde tilbragt meget tid som barn. Utrolig smuk og rå natur og kendt for sine flotte fjelde. Vi var ude at vandre og sejle i kano på en af de smukke skovsøer, hvor min mand fik den sjove ide at bilde mig ind at der fandtes norske alligatorer så jeg var ikke stolt i den kano indtil han sagde at det var gas 😉

Vi var også forbi Stavanger, hvor en af de vildeste og smukkeste naturoplevelser jeg nogensinde har oplevet – nemlig Preikestolen – ligger i nærheden. Selv skriver Visitnorway om den:

“Svedperlerne og de ømme muskler bliver hurtigt glemt, når du beundrer udsigten fra Preikestolen, en kvadratisk klippeformation der troner 604 meter over Lysefjorden. Vandreturen til plateauet tager cirka to timer, og når du først står her selv, vil du ikke mere undres over, at stedet besøges af langt over 200.000 mennesker hvert år”

Det var den vildeste oplevelse. Wau hvor var det smukt! Sindsygt hårdt at komme dertil og man skulle hele tiden have tungen lige i munden – men det var virkelig alle kramperne i benene værd når man når til tops og kaster blikket ud over det smukke landskab. Hvis du er på de kanter, skal du gøre dig selv en tjeneste at få den oplevelse med hjem. Wau siger jeg bare igen – jeg glæder mig til at vise ungerne det!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 15 % på alt indtil midnat