Sponsoreret video - Thank you, Mom

Bryllupsdag og tanker om ægteskab

IMG_9689

I dag er det 8 år siden at vi sagde ja til hinanden i Krist Kirken på Enghave Plads. Ret vildt alligevel. På vores bryllupsdag tænker jeg altid over året der gik og dette år har været et skønt et af slagsen. Forstået på den måde at i år har der ingen alvorlig sygdom været, som vi har været plaget af de sidste mange år. Det har været en ren fornøjelse og det har givet en ro som vi havde så meget brug for.

Vi har jo været kærester i over dobbelt så mange år som vi har været gift men det er alligevel noget særligt at have bryllupsdag synes jeg. For mig er den den ultimative kærlighedserklæring man giver hinanden med sit rungende JA i kirken.

I medgang og modgang.

Det er så yndigt at følges ad.

Tro, håb og kærlighed – men størst af dem er kærligheden.

3 vigtige elementer for mig, som jeg har taget med i mit ægteskab. For ja, der er modgang og prøvelser i et ægteskab. Man kan bande og svovle over hinanden og så er det knapt så yndigt at følges ad. Men kendetegnende for vores ægteskab er netop, at kærlighed er størst. Altid.

Kærligheden til hinanden og den person vi nu engang er. Jeg elsker min mand ubetinget for den han er. Også selvom vi er så forskellige – det er jo det der gør ham til den Kim jeg valgte for 17 år siden. Han er min mand. Min klippe. Min bedste ven og far til mine børn.

Jeg ved at vi skal være sammen for altid. Vi har været så meget igennem at vi er stærkest sammen. Vi er gode til at rumme hinanden og til at give hinanden plads – og acceptere at den anden nødvendigvis ikke har de samme behov som en selv.

Et ægteskab er hårdt arbejde – men det sjoveste, mest givende og bedst betalte man kan få sig. I mine øjne ♡

Glædelig bryllupsdag skat.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video - Thank you, Mom