Spar 50% kun i dag

En hjælpende hånd efter ferien – og en lækker en af slagsen!


SPONSORERETIMG_9922Noget jeg altid synes der er hårdt efter en god lang sommerferie – som i vores tilfælde var hele 6 uger for børnene og 9 uger for mig – det er når hverdagen atter banker på og jeg igen skal til at tænke forud, organisere og planlægge. Kedeligt og praktisk – men en nødvendighed når man er en travl børnefamilie.

Jeg er desværre ingen ørn i køkkenet og min opfindsomhed er efterhånden på størrelse med en ært! Chancen for at jeg formår at diske op med noget som på en og samme tid er sundt, lækkert, spændende og varierende, er lige så stor som at jeg kommer i mine tyndejeans inden jul igen 😉

Vi prioriterer aftensmåltidet højt herhjemme, da det er det eneste tidspunkt på dagen , hvor vi alle fire sidder samlet – og så ville det bestemt ikke gøre noget at det vi havde på tallerkenerne var lidt interessant og at ungerne ikke udbrød: “ej mor, skal vi bare have rugbrød!” Eller “Mor: jeg gider ikke have have det der igen…” 

Jeg synes simpelthen det er SÅ svært at finde både tiden og fantasien til at lave lækkert mad i hverdagen og har en 3-4 retter jeg kører (surt) rundt i konstant. Jeg ender med at impulshandle hver dag – både dyrt og tidskrævende og jeg lover mig selv hver søndag at NU skal jeg også lave madplan. Men hverdagstrummerummen kører videre uge efter uge og jeg er såååå træt af det.

Aftensmåltidet er vigtigt

Kosten er så vigtig og for et madøre som jeg der ELSKER mad og resten af familien ligeså, så skylder vi os selv at få noget ordenligt at spise. Hver dag.

Jeg husker jo selv som barn, at det første jeg spurgte om når min mor hentede mig på fritidshjemmet (som det jo hed dengang), var hvad vi skulle have til aftensmad. Nu HADER jeg det spørgsmål når mine egne unger stiller det. HVER dag.

Jeg vil så gerne, helt som overskudsagtigt økospeltmor-jeg-har-styr-på-det-hele, kunne svare noget lækkert. Det må der altså laves om på, således at koldsveden ikke pibler frem og tungen slår koldbøtter, når spørgsmålet kommer 😉

Kender i det? (please lad mig ikke være den eneste…)

Måltidskasserne der reder hverdagen

Derfor tøvede jeg heller ikke på nogen måde da jeg blev spurgt om jeg ville teste måltidskasserne fra Retnemt.dk (læs: jeg klappede i mine små hænder)

Jeg har faktisk selv flere gange kigget på konceptet, da Retnemt.dk har VILDT mange kasser at vælge imellem og derfor kunne jeg nemt og hurtigt variere og sammensætte vores aftensmåltider som jeg nu engang havde lyst til. Kasserne bliver leveret til døren, indeholder alle ingredienser samt opskrift. Win win!

IMG_9924IMG_9923Jeg er vild med at Retnemt.dk har tænkt ud af boksen og lavet så mange forskellige retter så en bred målgruppe bliver ramt – og man ikke bare kører i de samme retter uge efter uge. Der findes hele 9 forskellige slags måltidskasser:

  1. Ret økonomisk
  2. Middelhavsret
  3. Ret eksotisk
  4. Ret børnevenlig
  5. Xtra nem
  6. Familieret
  7. Fiskeret
  8. Retsund
  9. Ret luksuriøs

Det gode ved Retnemt.dk er at man helt selv bestemmer fra hvilken kasse man ønsker måltidet. Alle kasser rummer de bedste råvarer og flere økologiske ligeså. Der medfølger opskrift, kassen bliver leveret lige til døren og du kan fravælge fødevarer du enten ikke kan tåle eller lide. Det er mega smart (især med børn) – det har jeg ikke set før. Priserne er også til at arbejde med. Hvis du fx. bestiller mad til 4 voksne til 4 dage om ugen, skal du give 674 kr. Du vælger selv hvor mange personer du bestiller til og hvor mange dage du har brug for.

Det er helt genialt at man ikke har låst sig fast på én kasse og på den måde kan man imødekomme alle familiens ønsker. Jeg er fx. ret vild med eksotisk mad, mens Kim er fan af mad fra middelhavet, Gro vil gerne have noget børnevenligt og Harald elsker de traditionelle familieretter. Du kan stort set sammensætte din madplan som du vil uden at du selv skal bryde hjernen med opskrifter, ned og handle i ulvetimen og stå kokkerere i en uendelighed.

Mere tid til at være sammen i en travl hverdag – det er jeg fan af!

Har du også lyst til at få en hjælpende hånd i hverdagen og mere tid til familien, så kan du læse mere om måltidskasserne og tilmelde dig lige HER hos Retnemt.dk

IMG_9921IMG_9763

I denne uge har vi prøvet en lækker ret fra kassen XTRANEM. Vi fik Grillet burger med hummus – og ovnfritter. Det var super nemt at lave. Det tog 25 minutter at lave og smagte virkelig lækkert. Harald startede sin fodboldtræning op og vi kom derfor lidt sent hjem. Kæmpe hjælp at nogle havde tænkt på maden for os og retten levede virkelig op til den måltidskasse den kom fra – XTRANEM.

En lille film om oplevelsen

Skønne grove boller, en god hummus og lækkert frisk kød. Vi synes alle at det var toplækkert og glæder os allerede til næste kasse. Jeg har lavet en lille film om vores oplevelse med målidskassen. Indholdet, tilberedningen og det færdige resultat, som du kan se hvis du har lyst:

Konkurrence

Retnemt.dk afholder netop nu en konkurrence hvor du kan vinde:

1 hovedpræmie: 4×2 måltidskasser – værdi op til 2172,-

10 trøstpræmier: Flot forklæde – evt. også i børnestørrelse

Spørgsmålet som du skal besvare for at være med i konkurrencen er:

Hvor mange nye retter har man at vælge imellem hver uge hos Retnemt.dk?

Du kan finde svaret i indlægget længere oppe eller hos Retnemt.dk

·         7

·         9

·         11

 Deltag i konkurrencen HER 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 50% kun i dag