Hakkedrenge med HULK mos

Første uge i et nyt kapitel

imageSå blev det weekend – og sikke et vejr den blev skudt igang i! 32 grader nåede vi op på her i Frederikssund og det var lige hot nok 😉

Jeg havde siddet og arbejdet i køkkenet med døren til haven stående vidt åbent og sad derfor dejligt køligt og svalt. Jeg blev derfor pænt overrasket da jeg tog en spontan beslutning om at løbe op og hente ungerne i skolen kl. 14 da de havde fri. Trængte virkelig til at bevæge mig lidt – men havde ligesom ikke lige regnet med at Frederikssund var blevet til Mallorca siden kl. 8 om morgenen! SHIT det var hot! Jeg lignede en tomat da jeg nåede frem til skolen – men jeg overlevede og har det nu bedre med mig selv efter vi spiste lidt usundt ungerne og jeg i aftes som nogle måske så på IG story 😉

Jeg kæmper stadig lidt med vægten, men prøver virkelig at gøre noget ved det. Små skridt ik…

Anyway, det jeg egentlig ville forstyrre jer med her i weekenden – hvis der altså er nogle på linien eller måske i alle sammen nyder vejret inden det (desværre) vender igen…

I mandags begyndte et helt nyt kapitel eftersom jeg startede min praktikperiode hos Cahetu. Med det følger en helt ny hverdag da det rent logistisk er lidt af en kabale. Men jeg er så eventyrlig heldig at de to søde damer bag Cahetu er enormt forstående og fleksible således at det er muligt at arbejde hjemmefra et par dage om ugen. Jeg er SÅ taknemmelig! Jeg har jo (desværre) ikke kørekort og får det nok heller aldrig, så turen til Espergærde tager 2 timer med det offentlige.

Både unger og mand har været dygtige og taget det hele i stiv arm – for nu er mor der bare ikke lige til at hente forholdsvis tidligt efter skole, eftermiddagshygge og have legekammerater med hjem. Hver dag i hvertfald. Det hele skal planlægges og struktureres – men det er sgu fedt! Jeg kan mærke at jeg er havnet det rigtige sted og det er fedt endelig at komme lidt ud i den virkelig verden!

Jovist jeg er lidt mør i øverste etage men man skal jo også lige igang efter 9 ugers sommerferie hvoraf den sidste blev travet tynd på diverse messer 😉

Jeg har travlt her på domænet – men det er kun dejligt! Jeg er bagud med de vlogs jeg har lovet – men de skal altså nok komme. Promise.

Jeg får så mange henvendelser om min POTS så jeg lover jeg her indenfor den næste måned nok skal få svaret jer alle. Jeg tænker at tage det hele i en video – det sparer vist mig for lidt skriblen på tastaturet 😉

I dag er vi med farmand inde og heppe når han svømmer Christiansborg rundt og så skal vi vist nok lige kigge lidt nærmere på de børneværelser… Og så er der nogle nullermænd der har vokset sig så store så selv vores kat Anton er begyndt at lege med dem og noget vasketøj der hober sig op…

Jojo velkommen hverdag – dig skal vi nok få styr på 🙂

Rigtig dejlig weekend til jer!

Pssst: i morgen kommer en lille video med mig i, hvor jeg får lagt makeup samt lidt skriblerier om gode tips til billig og god makeup.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Hey Maria. Det lyder så dejligt med Cahetu, selvom det godt nok er lang tids transport 😱

  Kom over på bloggen og vær med på mit lille sundhedstrip. så kan vi støtte hinanden 😉

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Signe – ja det er så dejligt! Må bare sluge transporten de uger 🙂

   Jeg har skam været inde og følge med – men der sker intet med min vægt for tiden så skulle ikke nyde noget af at være med i kommentarfeltet 😉

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hakkedrenge med HULK mos