New boots

Forandring fryder + rabatkode

SPONSORERETellosbolig

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER/ 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER/ 12 HER / 13 HER / 14 HER

I min Ellos føljeton er jeg nu nået til boligen. Interiør og indretning er et af mine yndlingsemner og jeg har glædet mig til at vise jer lidt lækkerier frem – og har tilmed også fundet en lækker rabatkode frem til jer. Se nederst i indlægget.

Tidligere har jeg vist en skøn sommergarderobe frem, lyskæde til sommeraftener og løbesko samt sportstøj frem og nu er det som sagt blevet tid til lidt lækkerier til boligen – alt sammen fra Ellos.

Efteråret haler ind på os og så har man altid ekstra meget lyst til at gå i krig med at indrette sit vinterhi – synes jeg i hvertfald 😉 Jeg skal igang med den helt store tur herhjemme. Vi har nogle møbler vi skal have sat op inde i stuen så jeg får en arbejdsplads til min kommende praktikperiode og jeg er på udkig efter et hyggeligt skab (måske en vitrine) til spil i stedet for det vi har. Ydermere skal vi have nogle lamper op i den ene ende af stuen tænker jeg, lidt hyggeligt nips (her er så upersonligt lige nu) og så skal der selvfølgelig tilsættes lidt bløde tekstiler som jeg plejer i vinterhalvåret. Ja jeg drømmer faktisk lidt om at indrette på ny – det er bare så svært. Men derfor kan man jo altid finde en masse inspiration og det har jeg fundet mens jeg lavede dette indlæg.

Ungernes værelser skal indrettes helt på ny grundet noget vandskade herhjemme – men det kræver vist et helt indlæg for sig 😉 Jeg viser dog lige et par ting som kommer til at indgå i indretningen hos Gro.

Douche og varme nuancer

Jeg er vild med Ellos nye kollektion – eller det man kan se af den endnu i hvertfald for der er meget mere på trapperne har jeg ladet mig fortælle. Så jeg kommer nok til at vise lidt mere frem senere på efteråret når det hele er online. Jeg elsker det douche, orientalske og naturlige look Ellos viser frem og jeg gad godt tilføje lidt af den hygge og varme herhjemme til vores ellers lidt kølige og upersonlige indretning pt. Det er som om jeg er gået lidt i stå og nu trænger jeg altså til at komme på plads.

Vi skal ikke have ny sofa – er glad for den vi har, men måtte lige vise denne skønhed da jeg synes den var så fin! Til mit kommende hjemmekontor i stuen drømmer jeg stadig om en vis lyserød stol med guldben, men indtil jeg får råd til den, kunne denne fine rustikke skammel være et bud tænker jeg.

Børneværelse

Ungerne skal som sagt have helt nye værelser. Selvfølgelig har vi de møbler de havde i forvejen, men vi har gjort os nogle tanker og overvejelser om der er noget der skal være anderledes siden jeg indrettede dem for snart 3 år siden. Ungerne er vokset og deres behov for leg har ændret sig markant. Derfor vil jeg prøve at indrette nogle værelser som rummer at vi har store børn men der skal stadig være plads til leg. Især hos Gro.

Gro skal have en sengehimmel over sin store seng da hendes højeste ønske er en hule og jeg har faktisk allerede denne stående fra skønne Lirumlarumleg som bare venter på at komme op. Men denne nye fra Ellos er også super fin, så den skulle lige med på colagen også. Udover en sengehimmel skal hun have et stativ til sit udklædningstøj som er hendes absolut favorit leg lige for tiden. Jeg synes at dette lidt rustikke (og billige) kunne være rigtig cool derinde og give lidt kontrast til de ellers lidt pigede ting derinde vi sikkert får lavet. Hun skal også have et nyt spejl da jeg synes at hendes fine ballon er lidt for lille til hende. Det sorte her synes jeg er ret fint og meget holdbart også når hun bliver lidt større.

Gro har forfærdelige mareridt for tiden og det er så synd. Hun tør ikke falde i søvn og når hun så endelig gør vågner hun flere gange og skal holde i hånden og have at vide at hun nu ikke drømmer om noget farligt. Derfor vil jeg prøve at købe denne drømmefanger til hende. I var mange på Instagram der havde god erfaring med en drømmefanger, så det skal afprøves.

Elsker i også efteråret når hyggen begynder at indfinde sig indendøre i takt med at vinden suser og regnen falder udenfor?

SPAR 20%

Indtil d. 21. august kan du få 20% rabat på boligsortimentet inkl. møbler og brands!

Brug koden: 345415

Brug af koden gælder ved nybestilling på boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler hos Ellos til og med 21. august 2016. Se mere hos Ellos HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New boots