Kom med mig i sminkestolen + tips til god, lækker og billig makeup

Game over!

REKLAMEgameover2Denne fede langærmede GAME OVER – YOU LOOSE t-shirt fra Ganni passer super godt til mig de her dage! Jeg burde næsten klikke den hjem for bare lige at se om heldet så vender 😉

Jeg er ramt af en forfærdelig omgang snue, med snot, feber, ondt i ørerne, hals, hoved og slem hoste. Hosten er jeg mest bekymret for og skal til lægen her om lidt og tjekkes for lungebetændelse. Hvad sker der lige altså – hvorfor er jeg ALTID så uheldig?! Jeg er jo lige startet i praktik, så er ikke det fedeste at måtte krybe til korset og hive stikket ud – men heldigvis har de været super søde hos Cahetu og jeg prøver i stedet at sidde og lave så meget jeg nu kan hjemme fra sofaen men er svært at holde fokus.

Hader at have dårlig samvittighed, men jeg må komme tilbage med fuld power når sygdommen har forladt mig 😉

Nå, det var bare et lille pip så i ikke tror jeg er forduftet – håber i går fri for snuen 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med mig i sminkestolen + tips til god, lækker og billig makeup