String i Rustfrit Stål - limited edition

Hakkedrenge med HULK mos


SPONSORERETIMG_0353Vi har været heldige at aftensmaden endnu engang blev reddet af Retnemt.dk!

Jeg er VILD med konceptet – og det kommer altså lige fra hjertet selvom dette indlæg er sponsoreret. Hånden på hjertet  – vi er blevet så glade for konceptet at vi har besluttet at det simpelthen skal forsætte her i efteråret.

Jeg har været PÆNT glad for at jeg ikke skulle lægge hjernen i blød for at finde på måltider, stresse over indkøb – især nu jeg er startet i praktik og først er sent hjemme – og så er det bare virkelig lækre retter og råvarer man får med i kassen.

Win win!IMG_0361IMG_0355IMG_0354Sunde og lækre hakkedrenge

Menuen stod på Hakkebøffer med kartoffelmos, dampet brocoli og brun sauce. Ungerne ELSKER det så det var et helt bevidst valg at vi valgte en opskrift fra FAMILIERET denne gang. At det så lige skulle blive 25 grader forleden da kassen kom, det betyder intet herhjemme – sauce og kartofler holder altid! 😉

Jeg valgte, da jeg pakkede indholdet af kassen ud, at lave lidt om på opskriften da jeg ved at ungerne på ingen måde rører broccolien hvis den bare ligger der helt alene og stirrer på dem på tallerkenen 😉

Så jeg blev hurtig enig med mig selv om at jeg lavede en gang kartoffel/broccolimos i stedet. Nemt, lækkert og sundt! Og så kan man jo altid bruge sin fantasi og sige at det er en mega cool HULK mos som især børn bliver monster kloge af OG så giver den bomstærke muskler!

Opskriften og fremgangsmåden er næsten den samme som den jeg modtog med Retnemt.dk jeg har bare tilsat broccoli og mosen og så en klat smør – det ELSKER jeg i mos. Den smagte vildt godt og gled ned uden problemer hos ungerne!

Opskrift på grøn mos der giver store muskler og kloge børn 😉

  • 4 store bagekartofler
  • 1 bdt. brocoli
  • 2 dl. mælk
  • en klat smør
  • salt og peber

Skræl og skær kartoflerne ud i store tern på ca. 2×2 cm. Det er en god opgave for de lidt større børn 🙂

Kog kartoflerne i en gryde med rigeligt vand (uden salt) i ca. 10-15 min.

Skyl og del broccolien i små stilke og damp dem i kogende vand i ca. 5 min.

Mos kartofler med et piskeris i en stor skål. En stavblender kan også bruges. Tilsæt lidt mælk efter behov. Kom den dampede broccoli ned til kartoflerne og mos dem med til en lind masse.

Tilsæt smør og resten af mælken, rør godt rundt og smag til med salt og peber.

Velbekomme!

Fedt koncept

Som jeg også nævnte i sidste indlæg er jeg vild med at man hos Retnemt.dk  helt selv bestemmer fra hvilken kasse man ønsker måltidet. Der er jo hele 9 kasser at vælge i mellem som alle rummer de bedste råvarer, flere af dem økologiske og alle råvarer er super friske da de ligger på is og selve måltidskassen er lavet af flamingo. Så selvom kassen bliver leveret mens du er på arbejde – er det altså stadig friske varer der venter på dig derhjemme.

Der medfølger opskrift, kassen bliver leveret lige til døren og du kan fravælge fødevarer du enten ikke kan tåle eller lide. Det er mega smart (især med børn) – det har jeg ikke set før. Priserne er også til at arbejde med. Hvis du fx. bestiller mad til 4 voksne til 4 dage om ugen, skal du give 674 kr. Du vælger helt selv hvor mange personer du bestiller til og hvor mange dage du har brug for.

Det er helt genialt at man ikke har låst sig fast på én kasse og på den måde kan man imødekomme alle familiens ønsker. Jeg er fx. ret vild med eksotisk mad, mens Kim er fan af mad fra middelhavet, Gro vil gerne have noget børnevenligt og Harald elsker de traditionelle familieretter. Du kan stort set sammensætte din madplan som du vil uden at du selv skal bryde hjernen med opskrifter, ned og handle i ulvetimen og stå kokkerere i en uendelighed.

Mere tid til at være sammen i en travl hverdag – det er jeg fan af!

Har du også lyst til at få en hjælpende hånd i hverdagen og mere tid til familien, så kan du læse mere om måltidskasserne og tilmelde dig lige HER hos Retnemt.dk

IMG_0357 IMG_0358IMG_0362

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN

Retnemt.dk afholder netop nu en konkurrence hvor du kan vinde:

1 hovedpræmie: 4×2 måltidskasser – værdi op til 2172,-

10 trøstpræmier: Flot forklæde – evt. også i børnestørrelse

Spørgsmålet som du skal besvare for at være med i konkurrencen er:

Hvor mange nye retter har man at vælge imellem hver uge hos Retnemt.dk

Du kan finde svaret i indlægget længere oppe eller hos Retnemt.dk

·         7

·         9

·         11

 Deltag i konkurrencen HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

String i Rustfrit Stål - limited edition