Overskudsmennesker - på den fede måde

Kubus i Cool grey – limited editon

by_lassen_kubus_Gra__778__cool_grey_lysestageDe fleste af os (uden at skære alle over en kam), har nok en eller anden form for Kubus stage fra By Lassen stående derhjemme. Jeg har i hvertfald.

Den er klassisk, stilren, enkel og smuk. Jeg har faktisk stagen stående i flere forskellige størrelser og jeg er lige glad for dem alle. Sort, hvid, med 4 lys, 1 lys eller 8 lys. De er smukke hver for sig og i alt sin enkelthed og de kan de bruges til forskellige lejligheder.

By Lassen lancerer nu en ny farve til Kubus stagen i anledning af 115-året for Mogens Lassens fødsel. Farven hedder Cool grey og er som førnævnt en ‘limited edition’  – altså et begrænset antal. Og når noget er den betegnelse, så ved vi alle jo godt at det som oftest går pænt stærkt!

Kubus stagen i den nye smukke grå farve lander i butikkerne fra september men en del steder kan du forudbestille den og være sikker på at få et eksemplar –  og er man Kubus-fan så er det nok en god idé 😉

Du kan forudbestille den lige HER 

Hvad siger i – kan i lide den?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskudsmennesker - på den fede måde