Bryllupsdag og tanker om ægteskab

Nye børneværelser + film om den kommende indretning

IMG_9766Noget jeg har gået lidt stille med dørene med her de sidste måneder, er at vi har haft en vandskade herhjemme. Siden ultimo maj har vi alle fire sovet i soveværelset, stuen har været fyldt op med flyttekasser med ungernes tøj, legetøj, skoleting osv. og alt er rodet og støvet.

Skaden betød at hele ungernes afdeling – dvs. gang, badeværelser og deres værelser har været ødelagt. Gulvene har været pillet op, inventaret ud og det har stået råt indtil forleden. I mandags (sidste uge)kom håndværkerene endelig for at udbedre skaderne og jeg må give dem et klap på skulderen for det er gået pænt stærkt med at få det til at se beboeligt ud igen. Hurra hvor er jeg glad! Det har ikke været en dans på roser at bo sådan – og jeg ved godt at vi stadig har det godt og mange andre bor under værre forhold – men for os har det været et mareridt at se vores relativt nybyggede hus sådan her og pludselig måtte lukke en hel afdeling ned. Da det var allervarmest udenfor, havde vi affugtere stående indendøre og vi nåede ikke under 35 grader indendøre på de 2 uger de stod der. Det var ulideligt – især når vi sover 4 mand i et værelse 😉

En ende på det

MEN nu er der lagt nye gulve. Væggene er nymalede, klædeskabene stillet op, tøjet er kommet ud af papkasserne og badeværelset er oppe at køre igen – vi mangler bare lige VVS éren som kommer i dag tirsdag og tilslutter vandet. Det har været en drøj omgang. Især fordi at det tager så lang tid når forsikringen er inde over – men nu kan vi se lyset for enden af tunellen og vi glæder os til at komme på plads. Ungerne savner deres værelser. Deres ting. Deres mulighed for at kunne trække sig tilbage og være dem selv. Min mand savner sit kontor som nu bruges til opbevaring samt det er der Harald får lov at sidde og spille computer. Jeg savner min stue, mit soveværelse og at have mit badeværelse for os selv. Der er rod alle steder. Støv alle steder og Gro bygger huler alle steder for at få lidt værelsesstemning. Åh hvor bliver det godt at komme på plads! 3 lange måneder er der gået og vi havde håbet på at vi skulle være på plads inden skolestart for ungernes vedkomende og praktikstart for mit. Men det nåede vi ikke. Næsten men desværre ikke helt. I morges kom alle de flyttekasser og møbler der stod opmagasineret i en container og så blev her endnu værre 😉 For vi mangler at sætte nogle reoler op på værelserne før tingene kan komme ind – men min mand har jo også ligesom et arbejde der skal passes og malingen skulle også lige være tør først 😉

Nye værelser – ny indretning

Nu når vi alligevel står med to helt tomme værelser med nye fine hvide vægge uden huller eller mærker, så kunne vi ligeså godt gå all in og tænke ny indretning. Vi har været glade for værelserne indtil videre men på de snart 3 år vi alligevel har boet her, er ungerne blevet noget større. De har fået nogle helt andre prioriteringer og behov og dem kan vi ligeså godt opfylde når vi nu har muligheden. Harald fylder snart 10 år (!) og Gro bliver 7 til december. Det er altså ret store børn vi snart har os! Begge går i skole og især Harald leger ikke rigtig mere. Det har han nu aldrig været fan af – men nu er det vennerne, fodbold og computeren der trækker. Legeaftaler er over skype mens man spiller pc og det betyder altså at hans værelse skal rumme det og ikke en masse legetøj 😉 Gro leger stadig en del. Heldigvis – men det er ikke på samme måde som da vi flyttede ind. Hvis man spørger hende vil hun ikke af med noget af sit legetøj men jeg kan jo sagtens se hvad det er hun bruger og ikke. Derfor kommer der til at være fokus på enkelte ting derinde og så kan man tage fra og til med tiden.

Desværre har vi ikke pt. uanet mængder af tid til at gå og hygge indrette da de bare gerne vil have deres værelser NU – især nu efteråret snart nærmer sig og vejret ikke byder på så meget udendørs leg som i sommerferien. Ydermere starter jeg i praktik hos Cahetu på mandag, så jeg har ikke tid (eller overskud temmelig sikkert) til at gå og nusse om alle detaljer derinde – selvom det var det jeg havde drømt om nu skaden var sket. Jeg har dog gjort mig nogle tanker om hvad værelserne skal indeholde og det vil jeg prøve at forklare på denne film da i har været flere interesserede på snap og IG story når jeg har røbet lidt om skaden.

Jeg har også tænkt mig at lave lidt collager med ting som der skal indrettes med, så i kan se hvor det bærer henad – men det bliver i den kommende uge da dette indlæg ellers bliver for langt 🙂

Men se filmen og kom endelig med gode ideer hvis i har nogle 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Ditte Buus

  Lækre rum. Det eneste du skal være OB’s på er, at Haralds skrivebord ikke står, så der kommer modlys på skærmen. Når han spiller meget computer, så er det rart, at sidde så man ikke har sol på skærmen. Flexa har også lavet sådan noget reol system, hvor der kan integreres skrivebord i. Kan ikke huske hvad det hedder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Ditte.
   Ja jeg har tænkt på det – før stod det under vindueskarmen men han har alligevel hevet gardinerne ned da han godt kan lide at sidde i mørke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdag og tanker om ægteskab