Black beauty

Rejsefeber!

SPONSORERET

Kender i det med at man længes væk. Drømmen om fjernere kyster, oplevelser og tid til hinanden. Hvad enten det er kulturelt indhold, kulinariske smagsoplevelser, strand eller aktiviteter – så er essensen den samme. Netop det at komme komme væk fra hverdagen og få nogle skønne oplevelser med hjem man gemmer helt inde i sjælen.

Jeg kan faktisk ikke rigtig tillade mig at klage i år. Jeg har både været i Barcelona i foråret, Sverige og Sønderjylland i sommerferien samt Paris for nylig. Det skal siges at det også er ret exceptionelt – men jeg har virkelig fået et behov for at komme ud. Men jeg har ikke fået nok. Slet ikke. Min store store drøm er at prøve at rejse med ungerne, for det har vi nemlig aldrig prøvet. De har aldrig været ude at flyve og er begyndt at snakke om at det kunne være sejt at prøve.

Drømmen om en familieferie

At rejse er at leve – siger de kloge og jeg må give dem så evigt ret! For jeg har fundet ud af, at man kommer hjem med fornyet energi, postitivt syn på tilværelsen og en trang til at pytte den med ting man før tog kampen op med. Vi har ikke haft økonomisk overskud til at tage ud at rejse, men med udsigten til at jeg snart er færdig på SU er det noget jeg har en del i tankerne.

Jeg er begyndt at kigge lidt på hvilke muligheder man har for at rejse som familie udover den traditionelle charterferie og hos Homeaway.dk, som er direkte udlejning af private ferielejligheder og feriehuse, kan man finde alle slags ferier til en ok portion penge.

Faktisk rummer Homeaway.dk over 1.000.000 ferieboliger over hele verdenen hvilket gør Homeaway.dk til verdens førende marked indenfor udlejning af private ferielejligheder, feriehuse og alle andre former for ferieejendomme over hele verden. Jeg er ret lun på konceptet med at man lejer private ferieboliger. At man har sin egen lille oase med køkken, bad, stue og mange steder have og privat pool – og endda til priser som er MEGET bedre end en charter. Win win. Der er altså nok at tage af og jeg har fundet mine favoritter herunder:

Mine Familiefavoritter – top 5

 1. Sardinien – Villa Alessandra. Se lige dette fantastiske hus! Egen private pool, egen have, tæt på vandet og det koster i gennemsnit 968 kr. pr nat. Jeg ELSKER Sardinen og jeg vil SÅ gerne vise ungerne den smukke ø, derfor har den fået min første prioritering.60b7f5ac-3205-40d7-802c-9ea3c5ea0d0e.1.109a2ced7b-de72-454c-a2d4-c72b3721aebf.1.100835b9fd-c055-43f5-8aa0-a0406f403c39.1.10
 2. Mallorca – Villa Son Blai Nou er en smuk ejendom nær kysten. Jeg er vild med den stemning huset har og den typiske Middelhavs natur. Haven er kæmpe og ideel for børn at lege i – jeg kunne godt se ungene løbe rundt og brænde krudt af inden vi alle går i poolen. Huset er så stort så enten farmor og farfar eller mormor og morfar smildt kunne feriere sammen med os. Jeg har været på Mallorca som barn og jeg var vild med det! Prisen er i gennemsnit 2160 kr. pr. nat7d0f1731-4c31-4cf9-a657-07e3eaa0401d.1.10fc8b1492-a533-4a2f-9008-145c63e12cd9.1.10
 3. Frankrig – Seillans fx. kør selv – dette hus poppede op da jeg søgte på Frankrig. Jeg var vild med det med det samme! Provence stemning –  roligt og smukt, men en kort afstand fra både kysten og bjergene. Her gad jeg godt nyde min sommerferie. Wau. Huset er nyrenoveret og har selvfølgelig egen pool og lækker gårdhave med akacie og gamle skyggefulde egetræer. Prisen er i gennemsnit 1727 kr. pr. nata47e1df2-1d5f-4779-b5fe-49b5d7124053.1.10527d736b-eb8f-4889-935a-584752105338.1.10
 4. Berlin – storbyferie ferielejlighed Berlin-Mitte.  3-stjernet lejlighed med lille have tæt på centrum. Da vi ventede Harald var vi i Berlin og jeg vil rigtig gerne tilbage. Utrolig spændende by med gode shoppemuligheder samt seværdigheder.  Det er perfekt med at bo i lejlighed når man er på ferie i en storby med børn. Så kan man tage et hvil engang i mellem, eventuelt spise derhjemme og tage byen i sit eget tempo så alle parter nyder ferien. Vi har snakket om at tage en forlænget weekend på et tidspunkt og med en pris på 627 kr pr. nat i gemmensnit, bliver vi ikke ruinerede.bc6b64ea-1f36-4bc8-919f-53a3595f94bc.1.10
 5. Florida/Disneyland – Bellavida. Min store drøm er at komme til Disneyland. Jeg har altid selv ønsket mig at opleve parken og det SKAL ungerne bare. Det får min 5. prioritering fordi det er en ting vi skal spare op til. Det er dyrt at rejse til USA, men når vi får råd så er dette hus da for lækkert! Det koster 1421 kr. pr. nat i gennemsnit, så det er ikke fordi det er meget dyrt. Huset er med sine 6 soveværelser og 5,5 badeværelser KÆMPE, så hvis man er flere familier der skal afsted er det helt ideelt.d3aba995-b4e7-45f7-8311-582061e32d41.1.1072511001-8988-4419-ab34-503e843d5b8c.1.10-22ce86141-5a0d-4e13-8696-bc467979a26d.1.10-2

Man får helt lyst til at pakke kufferten nu ik? 😉

Det er virkelig nemt at finde sin favorit destination på Homeaway.dk – jeg både kiggede i de forslag de giver på forsiden men brugte også søgemekanismen til selv at finde frem til en ønsket destination. Kan godt lide at ferieboligerne er inddelt i kategorier så man hurtigt får sig et overblik.

Hvis du planlægger en ferie, så er her i hvertfald lidt (eller meget) inspiration 🙂

Indlægget er sponsoreret af Homeaway.dk

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Signe O.

  Vi har i både Sydfrankrig og Italien lejet private huse med pool – og det kan på det varmeste anbefales! Vi vil gerne opleve lidt, når vi har ferie, men det vigtigste er egentlig, at vi kommer helt ned i gear og har tid til at se hinanden i øjnene. Samtidig har vi også et behov for “bare at være os” som familie, når vi holder ferie; og her er et privat hus ideelt.
  Disneyland Paris er altså også skøn. For nogle år siden kørte vi selv (min første bilferie.. Jeg er ikke ovenud tosset med konceptet, og havde frygtet at ungerne ville være et mareridt på det meste af turen – men faktisk var det primært mig, der skabte mig ;-)) til først Disneyland og derefter videre mod Sydfrankrig, hvor vi havde en uge i et privat hus. Det var en fantastisk ferie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan klart anbefale hjemmesiden, da jeg lejede forskellige huse i Florida og alle levede op til standarden. Fantastisk at leje store huse med swimmingpool til 500kr om dagen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black beauty