Weekend på landet

Blonder på budget

IMG_1773SPONSORERET


Kan man andet end at elske blonder? Ikke i mine øjne. Jeg synes at blonder er ultra feminine og tit kan pifte selv de mest slidte jeans –  eller som i dette tilfælde fedtet hår op for den sags skyld – op!


Jeg har haft kig på flere forskellige blonder den sidste tid. Kjoler, skjorter og bluser. Men alle har været lidt for dyre til mit budget lige pt. –  indtil jeg faldt over denne skønhed af en blondebluse som nærmest var som skabt til min SU sparegris! Toppen indenunder følger også med – win win.

IMG_1775IMG_1824IMG_1765

Den har det hele som min krop skriger på lige for tiden. Løse ærmer som ikke klistrer sig til mormorarmene, ikke slim fit pasform så muffinformen afsløres for meget og super fine detaljer, som faktisk gør at blusen havde fortjent at koste mere end den reelt gør. Især hvis du benytter dig af en rabatkode (som der ofte popper op når du hopper ind på siden HER – lige nu kan du f.eks. få 30% på en masse styles) så den bliver endnu billigere.

IMG_1768IMG_1771Blondeblusen koster 399 kr og fås i creme som jeg har på på billedet og klassisk sort. Jeg tror faktisk at jeg må have en sort også. Ellos har faktisk virkelig meget fint tøj som ikke er alt for dyrt. Både af Ellos’ eget mærke, men også velkendte brands i både tøj og sko.

Det er super fedt synes jeg, at du kan shoppe lidt af det hele både til mand, unger og dig selv samlet et sted – og faktisk også til boligen (bla. vores populære gulvtæppe) som jeg utallige gange har snakket om. Sidst HER.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Ulla

    Hvor er den fin 🙂 Kan du sige lidt om hvordan den er i størrelsen? Kh Ulla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Det kan du tro. Jeg valgte en str. 38 og den er god løs på både krop og arme 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend på landet