20 % rabat = shoppesøndag

En dejlig weekend ♡

image


Tyl, rulleskøjter, pizza og Bridget


Weekenden som vi har lige har sat punktum ved, har været en af de bedste længe. Vi har fået hygget os sammen og lagt låg på de praktiske ting for at få nogle oplevelser sammen ind i stedet. Både hver for sig, men også sammen – og det er vi ikke altid lige gode til at prioritere.

Ofte har vi 117 ting vi skal have styr på både i huset og haven, samtidig med at der lige skal klares rengøring, tøjvask og indkøb i weekenden. Normalt plejer jeg at gøre det meste af de praktiske ting i ugens løb, men det har jeg bare ikke så meget tid til længere hvorfor weekenden må tages lidt i brug.


Biffen 3 dage i træk


I fredags skulle Kim ud med sin bror, så jeg besluttede at da ungerne havde fri for skole kørte vi sammen ned og spiste en is i vores lokale shoppingcenter og blandede slik til Disney og Vild med dans. Mens vi gik rundt og hyggede dernede kom vi forbi den nye biograf og vi besluttede meget spontant at tage ind og se Find Dory som gik 15 min. senere. Helt perfekt og meget hyggelig eftermiddag og en perfekt start på weekenden!

Lørdag have jeg fået udgangstilladelse og skulle ind til byen med min veninde Anette. Vi skulle lure lidt på butikker, ud at spise og så ind og se Bridget Jones Baby. Shit den var sjov den film! Jeg grinede så tårerne trillede ned af kinderne – flere gange! Forinden havde vi været forbi Gorms Pizza og få den lækreste antipasti, pizza og dessert og forelsket os i en forfærdelig masse støvler i Magasin som nogle af jer måske så på IG story 😉

image image image

I går søndag snuppede jeg så endnu en tur i bio, denne gang sammen med Harald, hvor vi var inviteret til premiere på Disney Channels serie Soy Luna. Harald var helt vild med den – og jeg synes faktisk den var meget sød også 🙂

Vi fik cola og blå popcorn på en søndag, hvilket gav kæmpe plus på mor-kontoen 😉


Prinsesse for en dag


Efter bioturen byttede Kim og jeg unger, så Gro og jeg kunne drage mod indre by og (smukke) Hotel Phoenix for at lege prinsesse for en dag med Playmobil.

Eller lege og lege, for det føltes faktisk som om at Gro (og lidt jeg selv) var en rigtig prinsesse da hun iført sin fine lyserøde tylkjole og prinsessekrone, trådte ind på den røde løber omkranset af guld, marmor, spejle og lysekroner.

W A U  –  B A R E  W A U

Det var en magisk eftermiddag og et meget meget gennemført event. Vi fik besøg af selveste Playmobil dronningen samt hendes tapre ridder – og vi fik endda set dem danse og kysse (til børnenes store glæde) i det smukke skær fra lysekronerne og lyden til børnenens glade stemmer.

image imageimage

Måske i fulgte med på min IG story og så det hele? Så kan i i hvertfald ikke være i tvivl om hvor fantastisk fint det var og hvor stor en fest Gro og alle de andre lyserøde prinsesser (og deres mødre) havde det <3

Playmobils nye prinsesseslot som netop er kommet her i september måned, var helt fantastisk og jeg ved godt hvad Gro ønsker sig til fødselsdag og jul nu – og det forstår jeg godt!

Cupcakes, frugt og Playmobils nye prinsessetema ad libitum – alt sammen i de smukkeste omgivelser og Gro var sikker på at vi var på et rigtigt slot. Det var en KÆMPE oplevelse for hende og jeg bliver helt varm om hjertet over hvor heldig jeg er, at få lov til at give hende (og Harald) oplevelser som denne.

Jeg har – hånden på hjertet – aldrig set noget smukkere og jeg havde en ustyrlig lyst til at hoppe i en tylkjole, stiletter og prinsessekrone for at blende in 😉

Jeg kom lige til at lave en mindre billedstorm fra Phoenix, men kunne ikke dy mig 🙂

Har i haft en dejlig weekend?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % rabat = shoppesøndag