Mit nye kontor + en rabatkode

Har du en rigtig mand?

OpelSPONSORERET

En rigtig mand forstået på den måde, at han ikke er bange for med oprejst pande, at vælge en praktisk stationcar fremfor en lynhurtig og smart (penisforlængende) sportsvogn!

En mand som ikke går i så stramme underbukser at hans testoron bliver klemt ud af hans yndlingsdele –  så alt hans testosteron og dermed maskulinitet  er på vej ud af buksebenet.

En mand som tør vælge at tage det komfortable valg – nemlig at gå i underbukser der er gode for din testosteron, din komfort og dermed gør dig mere mand når du passer på dine ædlere dele. Det har Opel nu sørget for med sine nye underbukser:  Ride Comfortably by Opel

IMG_0400IMG_0399


Design der gør dig mand nok til at købe en stationcar


Den hypotese har Opel nemlig set lidt nærmere på. De hævder at det altså kræver en rigtig mand at foretage det praktiske bilvalg man som familiefar står overfor – og ikke sætte sig selv højst og være stolt af det!

Opel har lavet en ærlig, virkelig sjov og selvironisk kampagne; Ride Comfortably – brug lige de blot 1.25 minut på at se deres reklamefilm herunder – den er det værd (ps: der er pæne mænd deri)

I mine øjne er rigtige mænd, mænd der prioriterer deres familie højst og ikke har brug for at købe store fancy biler, smarte motorcykler og andre iøjenfaldende ting. Enig i at det kan være sjovt at opleve den slags med drengene i ny og næ – men i mine øjne er en rigtig mand en der kigger ud over sin egen næse og hviler i sig selv og de valg han træffer.

Det er vigtigt at mænd passer på sig selv, så de kan blive ved med at være de maskuline mænd vi damer er så glade for 😉

Så piger – husk at bestille de GRATIS underbukser til jeres mænd/far/ven – og PS: de er vildt bløde at have på….

#jegsigerdetbare

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye kontor + en rabatkode