En dejlig weekend ♡

Mit nye kontor + en rabatkode

IMG_2135reklame4

Jeg har – som nogle af jer har set på Instagram – fået mig en hjemmearbejdsplads i stuen i form af ovenstående smukke String system. Jeg mangler dog at indrette den endeligt og få nusset lidt om alt et hyggelige. Måske en ny lampe, lækre bøger, nips osv. MEN jeg må altså lige vise jer den som det ser ud nu og så skal der nok komme flere billeder, som flere af jer har efterspurgt 🙂

Jeg ELSKER den! Simpelthen. Jeg har nærmest siddet ved den hver aften siden Kim fik sat systemet op forrige weekend. Nu har jeg også ventet pænt længe på at vi fik alle flyttekasserne ud af stuen og ind på ungernes værelser igen, så der var plads til den – den lå bare i kasserne og kaldte på mig 😉


S T R I N G


Jeg har længe været lun på String systemet. Det er så smukt, enkelt og klassisk og selv min mand var SÅ positiv over det da han satte det op, at han nu ønsker det ind til sit eget kontor samt på børneværelserne.

Vi har de små Pocket hylder i køkkenet og har gået og luret på selve det store reolsystem i et par år nu og nu skete det så at finansministeren godkendte det. Mit behov for at sidde et ordenligt sted at arbejde med studiet er også vokset og det er ydermere rart at kunne sidde ordenligt når jeg blogger, fremfor at blive øm i rumpetten af at sidde på en hård barstol hele aftenen 😉

Vi har købt reolsystemet hos Trendbazaar som har en fantastisk service! Vi har før handlet der og de er super søde til at hjælpe og bevare tålmodigheden, når sådan en som jeg, har 117 spørgsmål 😉

Jeg fik hurtigt tegnet og skitseret hvad det var jeg ville have og så var det nemt og hurtigt at gå til på hjemmesiden. Jeg har valgt at bygge systemet op om denne arbejdsplads, have dette lukkede skab til lidt rod, denne magasinhylde til mine yndligsbøger og magasiner og så ellers åbne hylder til bøger, nips og alt det løse.

Jeg synes at det passer fantastisk godt ind i stuen, som er et stort aflangt rum. Det har pludselig givet rummet en anden betydning og pustet liv herind. Nu føler vi at rummet bliver brugt og ikke bare står tomt nede i den ene ende. Det er ikke bare en smuk men også en brugbart og praktisk løsning som jeg er SÅ glad for endelig har fundet sin vej til mit hjem.


Spar 15 % på ALT String indtil d. 3. oktober hos TRENDBAZAAR


Jeg har simpelthen været så heldig at få lov til at forkæle jer læsere af Trendbazaar, da jeg ved at i også er glade for String.

Med koden ‘mamamaruska’ sparer du 15 % på ALT String indtil d. 3. oktober hos Trendbazaar

Du finder alt fra String lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Fez

  Hey – ser flot ud – nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor meget du sidder der, men jeg kan virkelig anbefale at købe en ordentlig kontorstol og en laptop stand, hvis det er et sted, du tilbringer længere tid hver dag – din ryg og nakke vil takke dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Du har ret – jeg skal have en god stol – men jeg tænker at købe et lækkert skind til stolen så je sidder blødt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig weekend ♡