Knæk Cancer

En hyggelig hule

img_5015
Sengehimmel HER / Kvadratiske velourbetræk HER / Stort rosa hørbetræk HER / Stjernepuder HER / Rund velourpude med riller HER / Sengekappe i hør HER / Drømmefanger HER / Stjernelampe HER / Sengetøj HER

SPONSORERET


H U L E B Y G G E R I


Gro er lidt af en hulebygger herhjemme. Under spisebordet, sofaboret eller skrivebordet, i sofaen, ved siden af sofaen, på stole, under stole – alle steder hvor der lige kan hænges et lille tæppe eller afskærmning for så hun føler at det er en hule.

Derfor var hendes store ønske til sit “nye” værelse, at få en hyggelig hule. Et sted hvor hun kan sidde og hygge sig med en bog, ipad eller legetøj. Et hellested – og det har jeg forsøgt nu at lave.billede-26-10-2016-14-56-06billede-26-10-2016-14-55-46

Fordi hun alligevel har den alder hun nu har (og vi har prøvet med en tipi som gang på gang klaskede sammen) så blev en sengehimmel løsningen. Den er lidt mere langtidsholdbar end et telt placeret midt i rummet. Det er dans, musik og udklædning, der er sagen for tiden og det skal der være plads til!


Lidt piget alligevel


På det gamle værelse havde gro lyserøde striber på den ene væg. Det var meget sødt og passede godt til hendes værelse og hendes sind dengang. Jer der har fulgt med på Instagram ved også at Gro pludselig gerne ville være en dreng og derfor ikke ville have lyserødt.

Hun er ikke en pussenusse sød pige med kjoler og timevis af Barbieleg – men alligevel er hun kommet lidt tilbage til godt at ville være en pige. Det er jo dejligt synes vi, at hun nu hviler lidt mere i sig selv – når man har en sej storebror er det jo også klart at man gerne vil det samme – men efter hun kom i skole og der var lidt mere modne piger som var lidt seje, så vil hun gerne pyntes lidt, glimmer og glitter er i høj kurs og en kjole i ny og næ er heller ikke utænkeligt 😉

Tilbage til værelset. Nu måtte det godt være lidt piget alligevel, så jeg gik i tænkeboks om hvordan det så skulle indrettes. Jeg turde simpelthen ikke sætte tapet op som jeg ellers havde planlagt, hvis hun nu skulle ændre mening. Herhjemme laver vi ikke bare om hele tiden nemlig og ting tager ofte (lidt for) lang tid, så ville gerne have en holdbar løsning. Men i får en mere detaljeret rundvisning på det nye værelse en anden gang – i dette indlæg ville jeg bare gerne vise jer hulen, som netop er den første ting som er færdig.


Stjerner, velour og gode drømme


billede-26-10-2016-14-49-43Vi er begge blevet ret godt tilfredse med hendes hule. Den emmer af hygge,  indbyder til rolige stunder og leg. Jeg har valgt at den smukke sengehimmel fra Numero74, købt hos skønne Lirum Larum Leg, skulle være i en fin grå nuance. Så kunne man bedre sætte lidt tøsede puder og tilbehør til uden at det blev alt for puttenusset – jeg var nemlig også faldet pladask for de fine stjernepuder. Det sorte spejl har jeg købt hos Ellos og hun elsker at stå og danse og synge foran det – jeg synes det passer ret fint derind til og giver lidt kant til de lyse farver.

billede-26-10-2016-14-49-02 billede-26-10-2016-15-34-53Fra start af vidste jeg at der skulle være en masse bløde puder og jeg fandt med det samme lækre og billige velourbetræk hos Ellos, samt et lækkert betræk i hør som ville stå godt til himlen. Det var vigtigt for mig at få noget fylde ind i hulen, således at hun føler sig tryg. Alle puderne står rundt om hende mens hun sover og det giver en god tryghed og hygge. Hendes drømmefanger hænger så fint lige over hendes hovedpude (den koster kun 50 kr!) og stjernelampen lyser så hyggeligt!

Jeg kan godt lide når det hele hænger sammen, er i tråd med hinanden og giver et lækkert udtryk i sidste ende. Derfor fandt jeg denne lækre hørkappe hos Ellos, som skulle ramme hendes store seng ind og give en fornemmelse af at hele sengen var ét møbel i værelset. Jeg er pænt tilfreds med den og det gav så meget mening da den kom på forleden – et helt andet udtryk end da man kunne se boksmadrassen og så er den bare mega lækker i hør! Lidt luksus og en billigere kan også gøre det, men jeg besluttede at gå all in og købe lidt lækre materialer når vi nu var igang med at lave om. Nu mangler hun bare noget nyt sengetøj – der går jeg lige og tænker på hvad jeg skal vælge der…billede-26-10-2016-15-34-23billede-27-10-2016-10-16-38

Velour og hør er bare to lækre elementer og jeg ELSKER hele huleuniverset vi har fået skabt til hende. Så hvis du også er til hør og velour, så er Ellos altså spækket med en del styles i de materialer lige for tiden. Se også denne smukke velourpude jeg er lidt vild med. Jeg har ligeledes købt en mega lækker hørdug til jul – den får i at se en anden gang.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk Cancer