Samlet igen

Mørkere tider

img_4655


T I D  T I L  H Y G G E


I dag er der blot to måneder til juleaften. Wau det er gået stærkt det her år – kliche I know – men helt vildt! Harald fylder 10 i næste uge. 10 år! Gro bliver 7 år om en måned, min lille pige? Inden vi får set os om er det juleaften og så var det det år. Bliver næsten helt svedt ved tanken…

Vi er allerede gået de mørkere tider i møde og med dem hører heldigvis hyggen og jul. Godt man er så stor en julegris som jeg er! Jeg er en sucker for alt hvad der har med jul at gøre og jeg glæder mig allerede som et lille barn til at pynte op, læse julemagasiner, bage, lave dekorationer og alt hvad der hører sig til. At jeg så har min afsluttende eksamensopgave, der skal afleveres lige inden jul snakker vi ikke om lige nu. Den lader vi lige stå lidt…

Er der andre på linien som glæder sig til jul? Kom bare frit frem – jeg ved at i er derude. Det plejer i;)

Jeg tror i hvertfald at jeg vil tage første skridt (udover de jødekager jeg bagte forleden og 1. julemagasin jeg læste i går…) ved at finde lyskæden frem til mit smukke Cedertræ. Som btw. (en del af jer har spurgt på Instagram) var et kup jeg gjorde mig sidste år i Føtex – så hold øje den næste tid. De koster det hvide ud af øjnene på planteskoler og i blomsterforretninger… Kurven som mit træ står i er fra Blomsten af Ilse Jacobsen i Hornbæk til jer der har spurgt ind til den.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Det lyder fuldstændigt lige som mig, det der😊 jeg elsker julen – Alt ved den❤ og jeg går bare og venter på at det bliver “legitimt” at pynte op hehe😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   YAY – hvor dejligt vi er flere 😉

   Tak for din kommentar – er så dejligt med feedback <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa!
  ELSKER også julen og har også købt det første julemagasin og har planlagt hvilke nisser jeg skal investere i i år.
  Jeg har købt mit første cedertræ, har du plantet det over i kurven eller står det stadig i den plastikpotte man køber den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Haha – godt at høre at vi er flere der allerede er ramte 😉

   Jeg har plantet det over i. Det har bedst af at få mere plads 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samlet igen