Ski, sne og varm kakao

Monday blues

IMG_3106


B U S I N E S S  & P L E A S U R E


Så blev det endnu engang mandag. Jeg forstår slet ikke hvor tiden bliver af. Jeg når IKKE en dyt af hvad jeg har planlagt. Desværre. Og nu da det allerede er mørkt kl. 19, er der altså ikke meget at give af. Tre dage om ugen er jeg først hjemme 18.30-19 og derfor spiser vi lidt senere end vi plejer og hele rytmen er rykket. Det betyder også at inden ungerne er puttet er kl. næsten 20 og så skal der lige ordnes madpakker, ryddes op, i bad (det kan jeg ikke nå om morgenen) og alt andet praktisk. Derefter skal der lige arbejdes et par timer, så skal der blogges og så er er kl. alt for mange til at jeg kan nå at hoppe i sofaen. Desværre. Jeg må lige se om jeg ikke lærer det på et tidspunkt, men lige nu synes jeg det holder hårdt.

Heldigvis ELSKER jeg det jeg laver og jeg er så priviligeret, som jeg tidligere har nævnt, at to af ugens dage arbejder jeg hjemmefra  – og så er der noget mere ro på. Jeg skal bare lige få det hele til at hænge sammen og lære at alt ikke behøver at være som det plejer at være. Perfektionist er man vel 😉

Anyways, det var slet ikke det jeg ville skrive om i dag. Jeg ville fortælle om en hyggelig arbejdsdag jeg havde i fredags, hvor Camilla og jeg i stedet for at arbejde hver for sig hjemmefra, mødtes på Wulff & Konstali i Waterfront i Hellerup.

Vi er igang med at lave et online magasin, hvor vi havde brug for at spare med hinanden og samtidig kunne vi begge deltage i et telefonmøde. Der har ikke været så meget tid til caféture som vi ellers har nydt under studiet, så nu valgte vi at slå det sammen.


B R U N C H  &  S K Ø N N E  O M G I V E L S E R


Jeg havde set på Instagram at nogle af mine søde bloggerkollegaer havde nydt en skøn brunch på cafeen, så vi besluttede at det måtte vi altså også prøve af (altså vi betalte selv) og vi blev ikke skuffede!

Vi sad der hele dagen i de skønne nye, lyse og lækre omgivelser. Skøn udsigt tillige med og VIRKELIG god mad! Mmm!

IMG_3107

Det er ikke sidste gang at vi arbejder derfra har vi aftalt 😉

Jeg kunne godt have sådan en kakaovaffel lige nu faktisk… Må vist ud og kigge i skabene om der er noget lækkert…

God mandag aften 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ski, sne og varm kakao