Køb 4 betal for 3! Til alle i familien

Strik og blonder

img_4126


F E M I N I N T   E F T E R Å R


Forleden tog jeg en rask beslutning om endelig at få købt lidt efterårstøj til mig selv. Jeg glemmer altid at jeg også selv skal have lidt på kroppen engang i mellem og ikke kun ungerne. Ikke at ungernes garderobe er fyldt op endnu (jeg ved ikke hvad der sker i år altså…) – men nu fik jeg klikket lidt hjem til mig selv.

Og hold nu op hvor er jeg glad for at jeg gjorde det, for jeg elsker de ting jeg invisterede i! Havde længe luret på den smukke og feminine skjorte fra Rosemunde og tænkt at den kunne være super fin med en strik udover til et par jeans eller nederdel og så mine rå støvler eller nye vinterstøvler.

Da jeg så opdagede denne fine strik, måtte jeg slå til og begge dele kom så forleden som nogle af jer måske så på Instagram Story. Jeg har virkelig fået mange postitive kommentarer på det og da jeg i går på Instagram lagde ovenstående billede op blev det taget så pænt imod at jeg synes det fortjente at komme på domænet her også.

Skjorten med blonder har den fineste krave og søde afslutninger ved ærmerne. Jeg har taget den i en størrelse 36 og kan trods de stadigt eksisterende + 6 kilo godt være i den 😉 Strikblusen har fint hulmønster og den har jeg i en størrelse small. Så er det praktiske på plads i hvertfald.

Jeg har købt begge dele online hos min yndlingsbutik, når det kommer til lækkerier til en selv, nemlig Merci i Give. Jeg stiftede bekendtskab med Marianne, der står bag Merci for et par år siden i forbindelse med et blogsamarbejde – og er så blevet hængende. Fantastisk service og altid så fint pakket ind, så det vil jeg altså lige anbefale jer med hånden på hjertet og ikke noget jeg er blevet betalt for at sige. Tit skal man huske at støtte de små butikker rundt omkring. Jeg kommer selv fra et lille lokalsamfund og ved hvor vigtigt det er at få det hele til at køre rundt. Så selvom jeg støtter de store kæder som f.eks. Boozt – så sørger jeg også for at tænke på de små, hvor man som regel får bedre service og pænere pakker 😉

Nå, det var vist at gøre en kort historie til en lang – men det her sæt altså – det kommer jeg til at blive SÅ glad for!

Håber at i får en dejlig søndag aften 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb 4 betal for 3! Til alle i familien