Julehumør, striktrøjer og kæreste getaway

Hjælp til de rigtige vinterstøvler

img_6850reklame4

Vinteren er over os og selvom der nok er mange af jer der allerede har købt vinterstøvler til ungerne, så er jeg sikker på der er nogle derude som stadig mangler. Jeg selv har også først lige fået dem i hus og vinteren er lang endnu. Herunder får i nogle gode råd til at få købt de helt rigtige støvler og så viser jeg hvad vi har valgt i år.


A L F A  O M E G A


Én ting jeg aldrig har gået på kompromis med herhjemme, er vinterstøvler. Eller faktisk bare fodtøj generelt. Det er så uhyre vigtigt for udviklingen af vores børns fødder, at de hverken har strømper eller sko/støvler på, som er for små eller ikke sidder som de skal. Jeg ser mange børn løbe rundt i alt for store støvler nede på børnenes skole eller nogle som konstant er i termostøvler/gummistøvler. Det er også fint nok engang i mellem – men altså ikke altid. Fødder skal have den rette støtte. Og med den rette støtte, pasform og størrelse kan barnet også udfolde sig bedre motorisk. Det er altså alfa og omeaga i mine øjne. Derfor har jeg også altid målt mine børns fødder løbende – og også måtte bide i det sure æble når de er vokset med hastige skridt midt under en sæson! Derfor er det godt altid at beregne voksetillæg når du køber fodtøj. Så burde de holde en sæson igennem (og så kan der være undtagelser som vi nok alle har prøvet hvis de bare tager et ordenligt hak på voksefronten)

 


F O D M Å L E R  & N O S T A L G I


Til det formål kan man med fordel benytte en fodmåler. Jeg har en i skuffen jeg har haft i mange år og det er lidt sjovt at se udviklingen gennem årene. Så hvis du er en nostalgi-nørd som jeg, så er det en ret hyggelig løsning, som samtidig sikrer dig de rigtige størrelser.

Hos GrowingFeet finder du indvendige mål på ALLE børnesko og det er alfa omega for at købe den korrekte størrelse kombineret med at kende sit barns fodmål. Du kan printe fodmåleren gratis hos GrowingFeet lige HER – og den er guld værd!


H O L D    S T Y R    P Å   F Ø D D E R N E    I    APP’ EN


Hvis du er god til at smide sedler væk eller blot er mere til de mere onlinebaserede løsninger, så har GrowingFeet netop lige lanceret en APP, der kan hjælpe forældre til at få købt de korrekte størrelser sko og støvler til deres børn.

*App’en er din guide til fødder der vokser *

img_6857

Som jeg skrev ovenfor så er den største udfordring, når man køber børnesko, er at få købt den rigtige størrelse. Fødderne vokser hele tiden, men det kan være svært at holde styr på hvor meget, fordi man sjældent får det noteret ned.
Med GrowingFeet’s app “Guide til fødder der vokser” kan du fremover holde styr på hvor meget dine børns fødder vokser og få anbefalet skostørrelse/indvendige mål, der passer til dit barn, så du kan være sikker på at skoene kan passe hele sæsonen.

I app’en, som er gratis, skal du blot oprette dit barn/børn første gang du bruger den, og herefter kan du løbende tilføje nye fodmål, følge med i føddernes udvikling og få anbefalet skostørrelse eller indvendige mål på nye sko. Det er skisme smart!

img_6860

Jeg har oprettet både Harald og Gro og det er super nemt. Den fortæller dig også hvor meget de er vokset siden sidst du tastede mål ind.

Genialt!

Du kan læse mere om den HER og den kan downloades gratis i App Store.


Å R E T S   S T Ø V L E R


Ungerne har i år helt selv fået lov til at vælge hvilke støvler de ville have og jeg var spændt på at se deres valg. Gro har valgt disse sporty støvler fra Bisgaard i flot marineblå med stjerne på siden. Hun faldt over dem med det samme da vi kiggede på støvler hos GrowingFeet og de passer hende helt perfekt! Gro har brug for nogle støvler, som ikke er for kluntede og tunge da hun har en smal fod. Derudover er hun ikke god til støvler med lynlåse i siden. Hun har svært ved at lyne dem op selv, hvorfor velcro var et must. Hun har brugt dem en lille uges tid nu og hun elsker dem! Det var det helt rigtige valg til hende og hun er meget stolt over selv at have valgt dem 🙂

img_6849 img_6851

Harald har i flere år ønsket sig et par i hans øjne “rigtige vinterstøvler”, som kan klare ALT! Derfor faldt valget på disse fra Sorel, som kan holde ned til minus 40 grader og kan klare både sne, sjap og mudder. Han er vild med dem og synes han ser cool ud – og så er de hurtige at hoppe i når de skal ud på legepladsen i fritkvarteret 😉 Jeg har dog også købt et par vintersneakers til ham for at supplere – men disse bliver fantastiske til den hårde vinter vejrguderne lover, at vi går i møde!

img_6852

Jeg selv måtte eje disse skønheder fra Angulus. Jeg faldt pladask for dem da jeg så dem første gang og de har spøgt lige siden. De er SÅ behagelige at have på og passer på godt til jeans og nederdel og så har de den gode Angulus sål som man går fantastisk i og står godt fast på jorden.

img_6854

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehumør, striktrøjer og kæreste getaway