Black Friday - rabatoversigt

PYT

image


T I M E O U T


Kære lørdag.

Hvor har jeg dog savnet dig denne uge!

Kender i det med, at man har haft en uge, hvor man føler at man konstant har ligget i overhalingsbanen på motorvejen?

Sådan en uge har jeg haft og jeg kan egentlig ikke sætte fingeren på hvorfor. Det var som om at jeg kom rigtig godt fra start men så mistede jeg pusten fuldstændig. Som en Heliumballon, der ellers så sprængfyldt af energi hang helt oppe under loftet, til så at ligge fladt på gulvet uden luft og liv.

Jeg havde en dag midt på ugen, som jeg ligeså godt kunne have revet ud af kalenderen – rent ud sagt en dårlig dag. En dag hvor jeg ikke fik lavet en dyt af det der var planen. Huset sejler, vasketøjet har hobet sig op, kalendergaverne mangler (stadig) og jeg har impulshandlet ind til aftensmad HVER dag med sved på panden.

Det ligner ikke mig – slet ikke og måske er det lige præcis derfor at jeg til sidst tænkte PYT!

PYT med rod, nullermænd og beskidte underbukser.

PYT med sved på panden i supermarkedet og dårlig samvittighed.

PYT med at jeg ikke fik lavet det jeg skulle – jeg skal nok indhente det.

PYT er for mig et helt nyt ord i mit ordforråd – men et sundt et af slagsen og jeg er blevet bedre til det. PYT er kommet for at blive – for jeg har simpelthen brug for det. Brug for at lovliggøre overfor mig selv at jeg ikke er superwoman. Jeg kan simpelthen ikke følge med længere og min krop prøver i den grad at fortælle mig det!

Så derfor PYT – nu er det weekend – tid til at pytte lidt mere og få kysset lidt mere på børnene – for måske har jeg været en lidt sur mor denne uge – indtil PYT blev opfundet.

God lørdag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - rabatoversigt