Spar 40% på min Ganni jakke! Og meget mere...

Farvel 2016 – Hej 2017

image

Smuk botanisk familiekalender fra Cahetu 


F A R V E L  2 0 1 6


Om et par dage eller fire er det slut med 2016. Endnu et år er gået og selvom det er ren kliché, så er det gået ubeskriveligt stærkt!

2016 har været et godt år på mange måder.  Der har naturligvis også været de mindre gode perioder men alt i alt er det gået rigtig fint og det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg er kommet igennem endnu et år uden at blive syg igen. Mine operationer i 2014 var et rent helvede og det er først nu at kroppen er ved at være nogenlunde ovenpå igen. Min POTS har kun vist sit ansigt et par gange, hvilket har været virkelig skønt – og det skulle gerne forsætte. Harald og Gro trives begge i skolen. Harald er blevet en stor dreng. En dreng som er blevet meget bedre til at rumme sin sensitivitet og det kan mærkes på hans selvtillid og humør. Han har så meget kærlighed og følsomhed indeni sig og det er ofte svært at få sat ord på sine store følelser. Men 2016 har været et rigtig godt år for ham og det nyder vi virkelig at se.

Gro klarer skolen til UG. Hun er også en følsom pige og lige så genert som sin storebror og mor. Hun er blevet fræk og modig og det er skønt at se! Hun har gode veninder, er en god kammerat og meget betænksom herhjemme. Hun har en livlig fantasi og jeg er vild med at hun tør være sig selv og sætte ord på sine følelser.

Det er meget mærkeligt pludselig at have børn på henholdsvis 10 og 7 år som bliver mere og mere selvstændige, og hvor deres første prioritet ikke er at tilbringe tid sammen med mig mere. Det er virkelig om at nyde ungerne mens de er små, pludselig hiver det virkelige liv i dem – og det er jo helt naturligt. Jeg er glad for at de heldigvis stadig aldrig er for generte (særligt Harald med den alder han har) til at give deres mor et kram i det offentlige rum 😉

2016 blev også året, hvor jeg afleverede mit afsluttende eksamensprojekt og dermed året hvor jeg næsten færdiggjorde en uddannelse. Mangler lige at forsvare opgaven i januar. En uddannelse som jeg er glad for og som jeg har holdt ved hele vejen – og det er store sager! Som i ved har jeg altid haft svært ved at finde ud af hvad jeg ville være når jeg blev voksen. Jeg føler virkelig at jeg har fundet min rette hylde. Min fremtid byder forhåbentlig på et job inden for PR og kommunikation som kombineret med bloggen her giver mig de rette elementer i min tilværelse, som jeg altid har længtes efter.

Bloggen vokser stødt og det er dejligt. Dejligt forstået på den måde at det er rart at i gider at følge med. Jeg startede først på Instagram og sidenhen kom domænet her til – lidt den omvendte rækkefølge og jeg er glad for at i har lyst til at være med begge steder. Det har aldrig været min intention at blive fuldtidsblogger. Det er der så mange andre kvalificerede mennesker der er og de gør det godt. Jeg vil gerne have bloggen her som en fritidsinteresse – og at den så kan være med til at give lidt lommepenge i ny og næ det er bare fantastisk! Vi må se hvad fremtiden bringer – jeg er altid åben overfor nye spændende tiltag og er meget taknemmelig for alle de postive ting bloggen har medført.


H E J  2 0 1 7


Jeg glæder mig helt vildt til et nyt år. En ny frisk start og der er mange spændende ting i sigte.

I 2017 skal jeg b.la.

  • Finde et job – YAY skal til at være voksen
  • Passe på mit helbred – vi har været alt for syge her i vinter, så en ny livsstil må til
  • Qua ovenstående begynde en sund livsstil med ordenlig kost og motion – og holde ved den.
  • Komme ned på en vægt der gør mig tilfreds. Sande at jeg ikke kommer ned på min laveste vægt igen – men et sted hvor jeg befinder mig godt. Lige nu siger den + 10 kilo siden sensommeren…
  • Ud at rejse. Både med mit lille trekløver men også med en god veninde. Og gerne på endnu en søstertur. Jeg drømmer ligeledes om at tage afsted med min mor – bare hende og jeg.
  • Gøre noget mere for min krop. F.eks. ved spabehandlinger og massage. Jeg kan mærke at jeg ikke bliver yngre og det er altså nu at der skal passes på hylstret!
  • Arbejde med min tålmodighed. Især herhjemme med børn der pludselig er store og har deres egne meninger
  • Få lavet de vlog indlæg til bloggen jeg har lovet. Især dem der omhandler POTS, som flere af jer derude har efterspurgt. Undskyld forsinkelsen.
  • Komme ordenligt på plads herhjemme. Vi har boet i huset i 3 år nu (!) og har grundet en masse sygdom og manglende overskud og glæde ved indflytning ikke fået indrettet os endnu. Vi savner at have et hyggeligt hjem som kan danne rammen om den dejlige familie vi har.
  • Arbejde med min angst for køretøjer således at jeg måske selv kan få et kørekort

Jeg ved at det var en lang smøre og hvis du holdt ud så tak for det 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 40% på min Ganni jakke! Og meget mere...