Selvtak

Nyt til Haralds værelse

img_9125

sponsoreret


B O Y S   R O O M


Jeg ved at jeg skylder jer en fremvisning af ungernes værelser  – men jeg har simpelthen haft SÅ meget om ørerne, så er ikke kommet så langt. Det skal nok komme, det lover jeg!

Jeg er dog nødt til lige at vise jer et par fede ting jeg har købt til min store drengs værelse. Som i ved er jeg ret glad for Ellos og især deres lamper har jeg en ting for. Jeg har før vist jer denne mega fede lampe som i var ellevilde med og nu har jeg altså også kastet min kærlighed på en ind til Harald. Efter at vi lavede nye værelser, skulle der nye sengelamper til hos dem begge og jeg købte denne ret fede sorte ind til Harald. Den er død smart fordi den ikke fylder så meget og så kan hives ud når man skal bruge lys andre steder. F.eks. hvis man ynder at ligge og læse sine lektier i sengen på maven i fodenden – så kan den lyse derned fremfor kun oppe ved hovedpuden 😉 Find den HER – den fås både i hvid, krom og messing hvis du er mere til det.

img_9128

Jeg kan godt lide dens lidt rå udtryk og den er god kontrast til den hvide væg, hvor vi endnu ikke har hængt noget op endnu. Vi skal lige finde ud af om hans gamle Atom kort skal op igen eller om hans drømmefanger i træ skal op og hænge der i stedet.

img_9127

En anden ting jeg har købt ind til ham er en papirkurv. Eller rettere sagt en pose. Jeg er lidt vild med de rå Le sac en papier poser og synes at den ville passe perfekt ved siden af hans skrivebord. Jeg har bare sat en pose anden sæk med pose uden om nede i så man kan skifte den 🙂 Den koster blot 90 kr – win win! Find den HER

img_9126

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Katrine

  Du har tidligere postet billeder fra din søns værelse og noget reol system (mener du skrev det var materialer fra jem og fix😉) kan desværre ikk finde det indlæg – skal selv til at indrette værelse til søn på 8 år – har du mulighed for at sende link til dit tidligere indlæg. Tak for en masse inspiration til børn, hus mm😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Katrine,
   Tak for din søde kommentar – dejligt at kunne inspirere. Der kommer snart nye indlæg med deres nye værelser 🙂
   Jeg har desværre aldrig vist det på bloggen ser det ud til, for jeg kan heller ikke finde det. Må kun have postet på Instagram.
   Du kan se et glimt af det her:
   https://mamamaruska.dk/2014/09/lego-opbevaring-2-konkurrence/

   Ellers skal du langt tilbage på instagram for at se dem. Vi havde dem både på Harald og Gros værelse og jeg elskede dem! De var fra Jem og Fix ja og fås stadig 🙂 Jeg måtte desværre ikke få dem op igen for min mand da vi lavede værelserne om sidste år. Ellers kunne jeg bare tage nogle nye billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvtak