Rød luksus jul + rabatkode

Styr på skoene

img_8396

reklameny


R Å  T R A L L E B Æ N K


For nogle uger siden flyttede en fed og rå trallebænk ind på matriklen. Jeg har længe gået og været lidt små ond på vores sko-opbevaring i entréen, som jo også udgør bryggers. Det er småt, skal rumme super mange funktioner og samtidig se lidt lækkert ud.

Løsningen blev altså denne fede trallebænk fra Træværk @trae_vaerk som laver fede møbler af genbrugs traller. Jeg faldt med det samme for bænken med hylde til sko, som netop ville løse vores problem. YAY!

Tilmed kunne jeg få den tilpasset i præcis de mål jeg ville, så den passede perfekt ind i et indhak vi har. Nu er der både er plads til små numser, de lidt større numser samt kattebakke for enden 😉

WIN WIN

Jeg kan godt lide at blande forskellige stilarter herhjemme og den giver lige det til rummet jeg manglede – det var så koldt før. Nu begynder det at ligne noget. Så dejligt!


K O N K U R R E N C E


Jeg har fået lov til at forkæle jer læsere med en trallebænk i julegave.

Konkurrencen foregår ovre på min Instagram profil HER, så hop over og deltag hvis du har lyst. Jeg trækker en vinder juleaften.

Du kan se mere om Træværk som står bag bænken på Instagram HER og Facebook HER

img_9946img_8788 img_9944 img_9945

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød luksus jul + rabatkode