#TGIF + selvforkælelse

Gratis lektiehjælp

lektiehjaelp1
sponsoreret


F Å  H J Æ L P  T I L  L E K T I E R N E


Kender du det med at ungerne har lektier for, men at du lige skal bruge noget tid på at sætte dig ind i dem, så du på bedst muligvis kan hjælpe?

Sådan er det i hvertfald herhjemme. Der er sket meget i skolen siden vi selv var børn, og de bruger nogle helt andre metoder end vi selv gjorde – og det er altså ikke altid lige til at gennemskue. Derfor takkede jeg også uden tøven ja, da jeg blev spurgt om jeg ville teste og fortælle lidt om en sprit ny lektiehjælpsportal med Danmarks største videosamling af undervisningsmateriale.


B L U E  E N E R G Y


Det er firmaet Blue Energy, der står bag lektieportalen. Den digitale lektiehjælp har mere end 1.400 videoer som alle giver kvalitetsundervisning til elever i både grundskole samt på gymnasiale uddannelser. Så der er altså lidt for alle aldre.

Dit barn logger ind på portalen når det har brug for hjælp og kan nemt følge sit eget tempo, sætte film på pause og spole. Ungerne kan nu lære, når de føler sig mest motiverede og du selv kan få et indblik i hvordan tingene foregår nu om dage. Herhjemme har vi prøvet det et par uger nu og både Harald og Gro kan finde rundt i det og får noget ud af det. Især quizzerne er super gode 🙂

skaermbillede-2017-01-27-kl-16-49-17

Blue Energy er en virksomhed som tilbyder strøm og internet – men nu har de lavet en samlet pakkeløsning, hvor man kan få både internet, strøm og lektiehjælp for 349,- om måneden, hvis man bor i lejlighed og 449,- om måneden, hvis man bor i hus.


G R A T I S  P R Ø V E P E R I O D E


Via linket HER får du 14 dages gratis prøvetid på lektieportalen. Så kan du hurtigt se hvad det er portalen indeholder. Selv synes jeg der er mange gode videoer hvor undervisningen er underholdende, og de svære emner gøres håndgribelige. Desuden foregår videoundervisningen i et ægte undervisningsmiljø med professionelle og passionerede lærere, hvilket er meget positivt.

Det eneste du skal bruge for at tilmelde dig er navn, e-mail samt telefonnummer. Nemt og hurtigt.

Bemærk at aftalen ikke er bindende! Du kan aktivt vælge at afmelde dig portalen efter de 14 dages gratis prøvetid.

Få hjælp til lektierne HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TGIF + selvforkælelse