Termotøj

Okay så…

img_2206

reklameny


G L I M M E R  A L L  O V E R


Ligesom jeg havde udgivet dette indlæg i morges og lovet jer at vise jer det smukke termosæt jeg havde bestilt til Gro når det ankom med posten – så fik vi det allerede i dag. Vi er så heldige at vi bor i samme by som skønne Babyfryd – så fik en personlig levering på ungernes skole 😉

MEN nu skal i ikke snydes og jeg tænkte at i ligeså godt kunne få det med det samme for der er allerede mange af jer, der har kommenteret på min story på Instagram. Dejligt!img_2205 img_2208 img_2209Sættet er fra Wheat og er helt FANTASTISK! Ligeså lækker i kvaliteten som det plejer. Tykt og blødt og skønne detaljer. Billederne herunder taler vist for sig selv – jeg havde i hvertfald en pige som var MEGET lykkelig!

Gro blev 7 år i december og jeg har købt str. 128/8 år til hende og det er jeg glad for. Det passer perfekt når det også skal bruges hele foråret og sommeren igennem. Så hvis i står mellem to størrelser, så tag det største.


Find sættet HER og læs gerne indlægget fra tidligere om mine erfaringer med termotøj


Og så er der ikke mere termotøj for den 25 øre… 😉

God mandag aften!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Termotøj