Smukkeste lampe

Shop med mig

mamaruska_290x290


B O O Z T  S H O P


Et lille indlæg omhandlende ananas i egen juice – men jeg vil have lov alligevel. Jeg har nemlig fået lov til at have min helt egen Boozt shop! For en lille fisk som mig i det store bloggerhav, blev jeg ret glad og stolt da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at være med. For selvfølgelig havde jeg det. Jeg elsker at shoppe, jeg elsker Boozt og jeg elsker at i nu kan se alle mine favoritter samlet et sted. I er mange der ofte skriver til mig om hvor jeg har købt den bluse, eller hvor den kjole findes eller hvilke mærker jeg ville vælge til ungerne. Nu kan i se det hele i min Boozt shop. Selvfølgelig er der ikke ALT hvad jeg drømmer om – så ville den jo skulle være flere sider – men den giver et godt indblik i min stil, hvilke brands jeg elsker og hvilke nuancer jeg er til – i hvertfald af de styles der fås hos Boozt. Shoppen er ikke noget jeg bliver betalt for, men jeg har mulighed for at tjene en lille smule penge ved, at i køber noget gennem mine links – helt ligesom det plejer at foregå ved andre indlæg 🙂

Jeg har prøvet at blande det lidt som en stor pose bland selv slik, så der både er tøj, sko og accessories samt lidt til ungerne. I er super gode til at læse de indlæg jeg poster når jeg deler collager, mine favoritter samt rabatkoder til netop Boozt – så jeg håber at i har lyst til at kigge med her også 🙂

Lige nu er der super skønne SS17 nyheder – altså alle de forårs- og sommervarer vi alle higer efter snart at kunne hoppe i og så er der også lidt udsalgsfavoritter.

I dag søndag kører Boozt en af deres meget populære kampagner, nemlig Crazy Deals, hvor du sparer 50% på udvalgte styles og brands. Det er altid værd at tage et kig på.

Du kommer til shoppen lige HER og du vil for fremtiden finde link til shoppen på forsiden af bloggen til højre 🙂

skaermbillede-2017-01-20-kl-12-45-51

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukkeste lampe