#TGIF + lækkert tip

Smukkeste lampe

img_1372reklameny


L A M P E  C R U S H


Vi har fået en ny lampe i soveværelset. Lige siden jeg så dem hænge på Cam Cams fine stand på CIFF i sensommeren, har jeg drømt om at denne kom til at hænge i vores soveværelse. Og det gør den nu.

Den er så smuk, tidløs og enkel og som altid hos Cam Cam er kvaliteten helt i top. Nogle fristes måske til at tro, at det er en klassisk rispapirslampe. Det er det ikke. Den er lavet i stof og har det fineste mønster påtrykt. Sat sammen med den forgyldte indsats og mintgrønne stofledning, får den et fint og eksklusivt look som jeg er VILD med.

Nu hænger den og tager sig smukt ud, mens vi venter på at resten af soveværelset får en overhaling. Jeg har tidligere nævnt det, men nu er vi så småt igang. Vores nye seng er bestilt, min sengelampe er klar til at blive sat op og jeg har fundet det perfekte sengebord. Jeg drømmer stadig om at male endevæggen med kalkmaling, men nu skal jeg lige se rummet med den nye seng først og have manden med på den idé… Forsættelse følger.

Lampen finder du lige HER og den fås også i en anden smuk variant.

img_1666 img_1667

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TGIF + lækkert tip