Ugen der kommer #2

Termotøj

termotøj

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER

reklameny


F O R Å R  P Å  V E J  – T I D  T I L  T E R M O T Ø J


Foråret er på vej og dermed også tiden til at begynde at tænke på mildere overtøj til ungerne. Termotøj er en helt fantastisk opfindelse og både Harald og Gro har et sæt hvert år. Jakken er helt genial som varm bluse under flyverdragt på de virkelige kolde vinterdage, som jakke i bilen på ture med et tæppe over sig, under regnjakken på legepladsen, sommerjakke på en lun sommeraften og som overgangsjakke når foråret er kommet. Én jakke med mange funktioner – det er win win!

Vi har virkelig brugt vores termojakker meget. Især fordi de er så super fede nu om dage. Der findes rigtig mange forskellige varianter, farver, materialer og designs og det er tit en jungle at finde rundt i. Mine har både haft de populære sæt fra Friends i Kvickly til de lidt dyrere. Jeg har intet ondt at sige om de budget venlige – jeg har dog været mest glade for de lidt mere lækre af slagsen, hvis man må sige det. Men det er fordi at vi simpelthen er gået efter et sæt, som har haft flere funktioner – nemlig som førnævnt også at fungere som en let jakke og så vil jeg gerne have de sæt af en lidt tykkere kvalitet.


F A V O R I T T E R N E


Jeg har før været glad for især Wheats lidt tykke model til Gro samt Soft Gallerys. Sidstnævnte har hun faktisk endnu, men nu er det altså for småt. Til Harald har jeg brugt Ticket to Heavens – super cool og design der bare holder. Han er dog blevet for stor – han gider ikke rigtig den slags mere – hellere en cool sweat eller jakke og det må jeg bare acceptere.

I år har jeg netop klikket dette fantastiske rosa sæt hjem med guldprikker på. Gro blev ellevild da jeg viste hende det og så slog jeg til inden det bliver udsolgt. De plejer nemlig at ryge MEGET hurtigt de skønne sæt Wheat og de er også super lækre i kvaliteten så det forstår jeg godt. Jeg skal selvfølgelig nok vise det frem, når det kommer med den søde postmand 🙂 Find det lige HER sammen med det skønne Liberty blomstrede sæt.

Ellers har MOLO lavet nogle virkelig fede sæt i år. Jeg er helt vild med det smukke metalgrønne sæt – og det har forstærkninger på knæ og rumpet hvilket er super praktisk! Det finder du HER – og sættet fås også i en pink variant.

En anden favorit herhjemme er Marmar Copenhagen. De har virkelig lavet en lækkert overtøjslinie og deres termotøj er ingen undtagelse! Jeg troede faktisk at Gro ville vælge det blå sæt derfra, men guldprikkerne vandt altså.

Hvad med jer – bruger i også termotøj?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #2