Ferm Living SS17

#TGIF + selvforkælelse

Heartmadereklameny


T H E  S M E L L  O F  W E E K E N D


Fredag, du er og bliver min yndlingsdag! Sidste fredagsindlæg kunne jeg lige så vel have repostet, da denne uge er forløbet på næsten samme måde som sidste 😉 Denne gang har det bare været Harald, som måtte bukke under for sygdommen og så er jeg selv ramt af migræne her på falderebet. Come on! Min migræne er faktisk blevet meget værre det sidste halve års tid, selvom vi håbede at fjernelsen af mine livmødre ville hjælpe lidt på det. Men desværre ikke – men har jo også stadig æggestokke og hormonerne så må bare hænge i. Jer der lide af migræne, ved at det man allermest har lyst til er at hoppe ud foran et tog, eller banke hovedet hårdt ind i væggen for derefter at lægge sig i fosterstilling under dynen…

Nå, det var en værre klagesang – det var ikke meningen. For det er nemlig en dejlig fredag vi går i møde. Solen skinner fra en skyfri blå himmel, frosten ligger smukt på græsset og forude venter Disney og hygge i sofaen med mine kære.

Men inden da, sker der noget helt fantastisk! Mit vitrineskab, som jeg fortale om HER, arriverer nemlig 😉 YAY! Jeg glæder mig så ustyrligt meget! Desværre er jeg nødt til lige at tænde støvsugeren og vaske lidt gulv forinden (av av hoved) MEN det bliver SÅ spændende!

Nå ja, og så er jeg jo er også kommet til at forkæle mig selv med en smuk smuk sag som nogle af jer måske så på Instagram i går. (billedet øverst) En lækker sag med leopardpletter, glimmerøjne og funklende stjerner. Intet mindre kunne gøre det. Den smukke jakke er fra Julie Fagerhold Heartmade og jeg har købt den hos yndlings Marianne hos Butik Merci. En lille skøn butik i Jylland men med en online webshop så vi andre også kan være med. Det er vigtigt at huske de små butikker engang i mellem 🙂


Senere i dag, får i et indlæg som er super relevant for jer med børn i skolen, så hold øje med domænet. Om ikke andet så i løbet af weekenden når det passer ind.


Rigtig dejlig fredag og weekend til dig 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferm Living SS17