Rosa & guld

Weekenden + nye tider

img_1183


V O R E S  W E E K E N D


Så tager vi hul på uge 3 af 2017. Allerede, fristes jeg til at skrive. Jeg synes lige at vi er hoppet ned fra sofaen med kransekage i den ene hånd og et glas champagne i den anden.

Jeg sidder i skrivende stund (kl. 22.14) og er ved at falde i søvn over tastaturet. Gro fik pludselig høj feber i går eftermiddags og voldsom hoste, hvilket resulterede i Falsk Strubehoste hele natten og ingen søvn til mig da jeg har våget over hende. Jeg led selv utrolig meget af sygdommen da jeg var lille og husker det som om det var i går. Jeg var så bange da jeg ikke kunne få vejret og sad hos min mor hele natten og det samme var Gro. Tidligt i morges blev hosten endnu værre og jeg puttede hende godt ind i dynen trods 40+ i feber og satte mig ud i frostvejret på terrassen med hende på skødet. Frisk og kold luft hjælper til at få clearet luftvejene og hun fik endelig trukket vejret ordenligt. En kold, men meget smuk start på morgenen med solopgang ude i horisonten.

Dagens program blev sat lidt på standby grundet sygdommen, men det var egentlig også blot planen at være herhjemme. Få hygget samt ordnet lidt praktisk. Det sidste blev det så ikke så meget til – dog fik manden sat både vores nye lampe op i soveværelset samt Gros nye hylde på værelset hun fik i julegave. Jeg glæder mig til at vise jer mere og til at komme igang med de projekter jeg havde sat mig for her i januar. Nu er vi allerede halvvejs!

Når man er syg, er der også altid netshopping, man kan få tiden til at gå med – dog kan man hurtigt komme til at købe sig en kjole eller noget lækkert boliginteriør fra Bloomingville, som man ellers ikke lige havde planlagt, så hold godt fast på dankortet.

Nå jeg vil til at lukke ned. Jeg er så træt så træt. Max 1 times søvn fik jeg i nat. Usammenhængende. I morgen holder jeg Gro hjemme så det er blot Harald der skal afsted i skole. Kun en madpakke der skal smørres – man må se på det positive ik?


N Y E  T I D E R


Som overskriften lyder, så er der nye tider på vej. Jeg blev i denne uge færdig som multimediedesigner og det føles SÅ godt at være færdig. Jeg er top stolt over at være kommet igennem uddannelsen, selvom det blot er en kort en af slagsen. Grundet min POTS og mine operationer har det været op af bakke og jeg troede aldrig jeg skulle komme videre med noget jeg rent faktisk synes godt om. At finde noget som bare er mig og som jeg har lyst til at lave. Det er en fantastisk fornemmelse og jeg er lykkelig helt ind i maven. Det var et dejligt punktum at kunne sætte og forhåbentlig byder der sig nogle spændende udfordringer for mig i 2017.

Kryds fingre <3

skaermbillede-2016-11-17-kl-14-04-10

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosa & guld