Vlog: POTS syndrom #1 - Intro

Humdakin

humdakinreklameny


H U M D A K I N – P Æ N  & E F F E K T I V  R E N G Ø R I N G


Forrige uge var jeg en tur på Formland og det brand, som gjorde stærkest indtryk på mig var Humdakin. Bag Humdakin står inspirerende Camilla Schram. Allerede ved første møde med Camilla mistede jeg lidt pusten – for hold da fast en sej dame hun er! Iværksætter med stort I – og jeg spår Humdakin til at tage hele Danmark med storm! Derfor synes jeg også det var på sin plads at dele min begejstring med jer – og det er altså ikke noget jeg er blevet betalt for!

Humdakin laver skønne husholdningsprodukter og går ind for kvalitet, funktionalitet og dansk design. De forskellige produkter indeholder nordiske ingredienser som havtorn, kamille og salvie og er naturligvis uden parabener og farvestoffer.

Jeg er helt vild med det og skyndte mig at bestille produkterne sidste uge og har netop i skrivende stund hængt min første vask til tørre som er vasket med Humdakins vaskemiddel. Jeg siger jer, at det dufter helt fantastisk! Mildt og lækkert – jeg vasker nemlig altid i Neutral da jeg er lidt sart med dufte, men denne kan jeg holde ud og jeg ved at ungerne bliver vilde med at deres tøj dufter (ligesom det gør hjemme hos mormor 😉 )

humdakinJeg har købt lidt af hvert. Håndcremen prøvede jeg på messen og den virkede super lækker. Jeg hader når cremer fedter og er længe om at tørre ind – det gør denne på ingen måde. Den koster 159,- så er yderst rimelig. Jeg har placeret den ved køkkenvasken – men må nok hellere bestille en mere til badeværelset kan jeg se på det hele. Find håndcremen HER .humdakin

Jeg besstilte også håndsæben samt opvaskemidlet – mest fordi jeg synes det er røv pænt 😉 (pardon mit franske) Men det hele spiller ligesom bare. Kvaliteten er lækker, det er effektivt og så er det lækkert at se på. Win win! Se håndsæbe til blot 129,- HER og den store opvaskemiddel til 139,-  HERhumdakin

Jeg stod og manglede rengøringsmiddel og i stedet for at købe den jeg plejer fra Minirisk, tænkte jeg at jeg ville give Humdakins et forsøg. Det ville nu være dejligt med en mild duft i huset, når jeg havde knoklet med rengøringen nogle timer…

Camilla snakkede ret postivt om den da den indeholder antistatiske tilsætningsstoffer og naturlige ekstrakter fra havtorn og salvie, hvilket ved regelmæssigt brug vil hjælpe til at holde bakterierne væk og så kan den bruges til hele huset!

Bliv klar til at gøre rent HER
humdakin

En sidste ting jeg vil vise jer, er denne rå håndkost. Jeg kunne ikke stå for den og med en pris på blot 135,- tænkte jeg at den var fed at have stående i alrummet lige til at feje de værste krummer væk efter måltiderne. (tak plankebord) Den finder du HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog: POTS syndrom #1 - Intro