Casual på budget

In love

img_2961


A  D R E A M  C O M E   T R U E


Kan man være forelsket i et vitrineskab? JA – det kan man godt! Især når det er et fantastisk smukt et af slagsen. Jeg har længe ville vise jer min nye investering, men det er altså ikke det bedste lys for tiden at tage billeder i så de er ikke helt så skarpe som jeg gerne ville – men nu kunne jeg ikke dy mig længere!

img_2601 img_2968Som jeg fortalte jer HER, havde jeg besluttet at forkæle mig selv med et vitrineskab fra Oliver Furniture når jeg var færdig med at studere. Da det var en stor investering og dermed ligeså beslutning for mig, spurgte jeg jer, om i ville vælge sort eller hvidt. Der var delte meninger men valget faldt på et hvidt da jeg alligevel synes at det ville passe bedst til vores køkkenalrum – og det er nu en klassiker.
img_2108Billede fra dagen efter at det var blevet samlet

Lad mig bare slå fast, at jeg elsker det! Fuldstændig materiel lykke på højt plan! Det er alt hvad jeg havde drømt om (og tro mig, jeg har drømt i mange år) og lidt til. Virkelig smukt udtryk skabet har, super kvalitet, god rummelighed og det ser bare lækkert og eksklusivt ud. Selv manden synes det er flot udført og ser lækkert ud. Enkelt og minimalistisk, men stadig fint og feminint.

Skabet jeg har valgt er dette og jeg er rigtig glad for at det blev det. Det findes også i en mindre udgave samt på ben – men dette var det helt rigtige hjem til os.


P L A D S  T I L  D E T  H E L E


Jeg glæder mig til at få de sidste ting på plads i vitrinen. Det er meningen at det skal rumme lidt af hvert. Ikke blot have en udstillingsfunktion, men også et vi skal bruge aktivt i dagligdagen. Derfor skal det fyldes med alt fra mit nips, lidt udvalgt porcelæn til ungernes perleplader, farver samt spil. Derfor er min plan nu at finde nogle fine kurve, som kan stå i bunden af skabet. De skal indeholde alle vores kreative ting, tegnesager, papir osv. uden at det syner alt for rodet. Jeg har bare endnu ikke fundet nogle der har de heeeeelt rette mål. Har ellers et godt øje til disse eller denne – men skal lige se om jeg kan finde nogle i de helt perfekte mål inden jeg klikker dem hjem 🙂

Jeg glæder mig til at vise skabet frem igen, når jeg er kommet lidt længere – men nu fik i en forsmag.

Er det ikke smukt?!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Wow, det er flot <3 <3 og dyrt!! GISP! 🙂 Tillykke med det.. og forfanden hvor bor du bare fint <3 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak for din søde kommentar!:)
   Ja det er til den dyre side – men er virkelig pengene værd. Jeg ser det som en investering jeg kan have resten af livet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual på budget