Spar 25% på alle jeans

Lårvenlige bukser

bukser

HER/ 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

reklameny


F Y L D I G E   L Å R ?


Har du ligesom jeg heller ikke åleslanke ben, men godt fylde på både læg og lår? Eller måske bare godt kan lide trenden med lidt løsere bukser? Så se med i dag, hvor jeg har fundet 8 skønne bukser frem, som alle klæder os med lidt kraftige ben og er top moderne. Mine ben har altid været mit issue da de uanset hvad jeg gør, hvor meget jeg træner og ligeledes taber mig, altid forbliver runde og kraftige.

Jeg kommer aldrig til at få de lange og slanke ben jeg drømmer om, men er begyndt at affinde mig med det. Derfor er jeg også bevidst (i en alder af 35 år) begyndt at klæde mig derefter. Jeg bruger dog også jeans men så skal de sidde helt perfekt og ikke nogle jeg skal skrues ned i. Se f.eks disse Lee som er mine yndlings og på tilbud med 25% lige nu HER.

Jeg har selv købt både nummer 1, 6 og 7 og så prøvede jeg nummer 2 forleden så dem sparer jeg op til nu. De sidder alle super godt og er fede til både sneakers her i foråret men også sandaler når vi når så langt. Altså nogle bukser man kan bruge fra nu af og helt frem til sensommeren og måske længere hvis efteråret er mildt. Nummer 2 koster blot 249,- og kvaliteten er virkelig fin og de sidder super godt. De andre par er lidt dyrere, men jeg har altså en ting med Ganni… Jeg havde solgt lidt af det jeg ryddede ud af mit tøjskab og så var der penge til lidt nyt. Elsker det princip. De passer alle både helt perfekt til et par fede t-shirts (f.eks. denne som jeg har på på min Instagram Story i dag flere har spurgt til) eller en lækker strik inden foråret rigtig melder sin ankomst.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på alle jeans