Forår??

Turen går til

Jer der følger med på Instagram, ved at jeg sidste uge kastede bolden op til, om vi mon skulle tage på sommerferie med ungerne udenfor skandinavien for første gang. Mange forstår slet ikke at vi ikke har været ude at rejse endnu – men lad nu det ligge. Faktum er, at det har vi ikke af forskellige årsager, men nu skulle det være. Vi har drømt om det et års tid nu og føler at tiden er inde til at tage på eventyr som familie.

Jeg ELSKER sol, varme og strand – Kim not so much! Vi lagde hovederne i blød. Hvad skulle vores første ferie med ungerne være. Charter, oplevelser eller begge? Hvor langt skulle vi tage væk og hvor længe? Hvad var vores budget og forventninger?

Vi tog en ret spontan beslutning lørdag eftermiddag efter jeg i flere dage havde fået firkantede øjne af at se på alle rejsebureauernes hjemmesider. En beslutning vi begge har det godt med og med et hotel med swimmingpool på taget får vi lidt af det hele.

Se ungerne fortælle hvor vi skal hen herunder – og jeg skal nok komme mere ind på hvorfor det blev den destination en anden gang.

Dejlig aften til jer – håber at i sidder indendøre og hygger jer mens snestormen raser udenfor.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår??