Waffles + skøn konkurrence

Ugen der kommer #6

img_4277

reklameny

Endnu en uge er gået og det er tid til en status for ugen samt planer for den kommende. Tænk sig, at foråret begynder på onsdag – i hvert fald ifølge kalenderen! Udenfor – not so much. Men lige pludselig kommer det – det ved vi. Det er allerede lysere både om morgenen og aftenen, vintergækkerne og juleroserne skyder flot i haven og fuglene fløjter på livet løs.

Jeg elsker denne årstid – så livsbekræftende når lyset vender tilbage, planterne igen skyder op af jorden i haven og folk ser gladere ud og smiler lidt mere på cykelstien om morgenen.

Jeg har faktisk ikke lavet det store denne uge. Tilladt mig selv at bruge tid på bloggen da den nok bliver lidt forsømt den kommende tid da jeg skal på kursus. Det er dejligt at i har lyst til at læse med og det giver også mig lyst til at skrive. Denne uge har jeg b.la. vist jer forskellige lækkerier jeg drømmer lidt om herhjem til, skønne coffee table books, super fede t-shirts og fortalt jer hvor vores sommerferie går til. Eller rettere sagt, ungerne fortalte jer det i en lille video. Se indlægget HER, hvis du endnu ikke har set det.

Fredag stod den på Maria tid hos skønne Arndal Spa i indre by. Wow – det var fedt og jeg glæder mig til at fortælle jer om oplevelsen i næste uge. Efter spa gik jeg en tur i Magasin og forelskede mig i disse bukser samt denne badedragt. Åh altså alle de forårsfristelser! Kender i det?

Jeg har også købt disse skønne yndlingsjeans fra Lee. Model Scarlett – Ellos har nemlig hele 25% på ALLE jeans netop nu, så jeg slog til. Find jeans med 25% HER

I morgen mandag starter jeg på et spændende kursus hos Bigum & Co. Digital Markedsføring – jeg glæder mig sindsygt meget og det er top relevant i forhold til min uddannelse og det jeg gerne vil arbejde med. Det bliver rart at komme lidt igang igen, men nok også lidt hårdt når jeg nu de sidste par måneder har levet i bløde bukser og tullet rundt herhjemme 😉

Anyway – lad os se på hvad næste uge bringer.


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* På kursus og lære super spændende ting og blive endnu dygtigere til at begå mig på de sociale platforme og kommunikere online.

* Skrive om en creme som har hjulpet mig super meget med min urene hud. Jeg nåede det heller ikke sidste uge, så det har i tilgode. Så er du plaget af bumser – så hold øje med bloggen den kommende uge. Promise!

* Styre mit sukkerforbrug sådan seriøst. Jeg er plaget af et voldsomt udslæt/sår i ansigtet og den dygtige behandler under min ansigtsbehandling i fredags, mente at det godt kunne være mit sukkerforbrug (som har taget lidt overhånd) samt manglende søvn.

* Overveje om jeg skal investere i et bootcamp forløb/personlig træner. Jeg har virkelig brug for at komme i form og for at tabe de kilo jeg har taget på. Det påvirker mig en del psykisk og nu da vi skal på sommerferie vil jeg gerne have det godt med mig selv i badetøj.

* Lave endnu en vlog om POTS syndrom. Jeg udskød det sidste uge grundet et voldsomt sår på min næse. Ikke så charmerende. Jeg tænker at den første del skal handle om netop det i har allerflest spørgsmål til; nemlig omverdenens reaktioner.

* Få styr på nogle billeder til et lille projekt jeg glæder mig til at være med i. Spændende.

* Vise jer en ret fin trenchcoat jeg har købt mig – skal bage lige have skudt nogle billeder.

* Ud at løbe et par gange forhåbentlig.

* Glæde mig til at se MGP med ungerne på lørdag – det er altid et hit! Ser i det også? Det er MEGET bedre end de voksnes melodunde…

* Forhåbentlig se min bedste veninde – jeg gad godt en tur i bio og se La La Land.

* Nå, det lykkedes IKKE at få disse lamper  sat op sidste uge heller. Mon det lykkedes næste weekend? Eller måske inden sommer?!

* Se endnu mere Modern Family på Netflix – jeg elsker den!

* Finde nogle fede sneakers til Harald. Overvejer lidt disse som er ret cool.

* Fortælle jer om mit skønne besøg hos Arndal  Spa sidste uge.

* Gå i seng senest 22.30 hver dag. Det nytter ikke noget at den hedder 01-02 hver dag…

* Måske klikke denne bløde sag hjem. Jeg bor jo i den anden jeg har…

Rigtig dejlig søndag til dig 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

 • Maria

  Må jeg spørge hvor og hvilken ansigtsbehandling du har fået? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Selvfølgelig. Jeg kommer til at skrive om den den kommende uge 🙂
   Det avr en ansigtsbehandling hos Arndal Spa og den hed Wellness Facial. Min hud blev SÅ fin og det var så dejligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Lækkert.. det vil jeg glæde mig til at læse mere om:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Dejligt for dig med relevant kursus, håber du bliver for det. Hvor lang tid gælder tilbuddet hos ellos? God uge😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Jeg tror det varer til her i starten af marts. Mega godt tilbud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej MT! 1000 tak for omtalen af kurset 🙏🏻
  Vi ses…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waffles + skøn konkurrence