Bløde øko striber ♡

Vlog: POTS syndrom #1 – Intro

Så lykkedes det. Endelig fik jeg sat mig ned og lavet den video til jer som jeg længe har lovet. Eller jeg har i realiteten ikke lovet at det skulle være en video – men det ville gøre det betydeligt nemmere for alle parter tænkte jeg. I skulle ikke læse sindsygt lange indlæg og jeg skulle ikke skrive side op og side ned. Det var lidt grænseoverskridende for mig at lave. Jeg er en meget indadvendt og genert person, men jeg mandede mig op trods sår på næsen og fik lavet den.

Nu er første del klar til jer og jeg håber at i vil tage godt imod den. Jeg er ikke professionel – det er på et helt almindeligt niveau men lavet i håb om at jeg kan hjælpe mange af jer derude som også er ramt af POTS syndrom. Jeg ved også at der er sket meget med vidensniveauet omkring POTS siden mange af jer startede med at følge med og der nu findes flere sider, blogs mv. der netop omhandler POTS. Det er jo kun dejligt at der er mange andre der oplyser om hvad POTS er og hvordan de har det – nu må vi se om i stadig klikker ind på domænet her – ellers tager vi den derfra 🙂

Som jeg også forklarer i videoen, så er dette en lille intro og efterfølgende berører jeg så video for video, de emner og spørgsmål i har stillet til mig for alt for længe siden. Jeg håber at i stadig sidder derude og at i andre vil dele videoen med nogle som måske har brug for at få luft om deres diagnose eller som bare har brug for at se en, der sidder i samme sted som dem selv. Giv endelig feedback og stil spørgsmål og kommentarer enten herunder eller på mail, så tager jeg gerne de ting op, så vi sammen kan få hverdagen til at hænge sammen med POTS syndrom.

Hvis du sidder og tænker, hvad er det hun snakker om. Så kan du læse min (lidt lange) historie om hvordan POTS blev til lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde øko striber ♡