Nej tak

Er det så slemt?

 


Indlægget er sponsoreret


Det kan ikke komme bag på nogle at vores klima er på hårdt arbejde lige for tiden. Vi får tudet ørerne fulde med viden herom, faresignaler og fremtidsudsigter – men hvad gør vi ved det? Danmark er et lille bitte land og vi har måske en tendens til at tænke; Jamen er det så slemt?

JA – det er det! Jeg græmmes når jeg møder folk på gaden som uden så meget at fortrække en mine kaster sit skrald i vejkanten. Når jeg er på tur i skoven med ungerne møder vi øldåser, plasticflasker og embalage i stor stil. Jeg bliver hys når folk børster tænder med vandhanen løbende samt når man lufter ud mens radiatorerne banker derud af for at opretholde varmen indendøre! Jeg er opdraget til at passe på miljøet og naturen og jeg synes ikke det er at pudse glorien at sørge for at andre forstår hvor vigtigt det er.

Især ikke med den høje levestandard vi har her i år 2017, hvorfor klimaet derfor for mange forbrugere kommer til at tabe til fordel for convience.

Heldigvis er jeg ikke ene og alene om at synes, at naturen og miljøet er vigtigt.

SE Energi og Klima har sammen med skuespiller og komiker Magnus Millang, lavet en fin kampagne med en serie af små film, som på en og samme tid er sjove og alvorlige.


#W T F G Ø R V I M E D K L I M A E T


#WTFgørvimedklimaet, som kampagnen hedder, kommer med sine bud på, hvornår det kan være svært at lade klimaet vinde over bekvemmeligheden.

Jeg er vild med kampagnens budskab:

#WTFgørvimedklimaet 

Du tænker det. Jeg tænker det. Sammen ændrer vi det.

Se den sjove lille film med et ret så vigtigt budskab øverst i indlægget og se mere om kampagnen på de sociale medier under #MedVind #lorteklima samt #WTFgørvimedklimaet

Du kan også se de andre afsnit i kampagnen både her og her og I kan læse mere om kampagnen lige her

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej tak