Cam Cam lagersalg

Jordnært, naturligt & bæredygtigt

elloshome

reklameny


H Y G G E L I G T  U D E R U M


Jeg er VILD med at vi er gået lysere tider i møde for det betyder nemlig at vores køkkenalrum snart bliver forlænget når vi igen kan slå dørene op til vores træterrasse! Jeg ELSKER at være ude og nyder virkelig at terrassen og haven er ved at tage form. Sidste år fik vi sat hegn rundt om selve træterrassen og det er blevet SÅ godt! I år skal den have fuld skrald på indretning og hygge derude.

Ellos har netop lanceret en ret lækker kollektion med fokus på ægte håndværk. Ellos skriver selv, at de har valgt at fokusere på uderummet med harmoniske udtryk og fine kvaliteter og inspirationen kommer fra Cuba og en afslappet livsstil, der indbyder til afslapning.

Nostalgi blandet med smukke farver og arkitektur. Følelsen er vintage, en smuk bohemestil med en overdådig undertone.

Jeg er vild med det!


B Æ R E D Y G T I G   T A N K E G A N G


Ikke nok med at kollektionen er fantastisk lækker og smuk, så er der i kollektionen brugt naturlige farvestoffer, der er plantebaserede og fordi tekstilerne er håndtrykt med naturlige og plantebaserede farver, er hvert produkt unikt. Alt bomuld er økologisk og hør og silke er naturligt gode miljøvalg, hvor man ikke anvender sprøjtemidler i dyrkningen.Lige nu kører Ellos en ret fed kampagne, hvor du sparer 25% på stor set ALT på sitet! Tøj, møbler, interiør, sko osv. osv. der er nok at tage af! Måske du har udset dig lidt af det på collagen? Eller længe hr haft kig på et lækkert gulvtæppe eller sofabord?

Jeg skal i hvertfald klikke nogle viskestykker, et tæppe og måske et par havestole hjem…

Læs mere her

Gælder nybestilling hos Ellos, til og med 4. april 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, elektronik/elektriske varer/tilbehør, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home og Spanx.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cam Cam lagersalg