Hvis jeg skulle...

Min store lille pige

img_5978

reklameny


B Ø L G E R   I  H Å R E T  &  C O O L  O U T F I T


I lørdags var Gro som sagt til sin første ‘fest’ om aftenen. To piger fra klassen holdt nemlig fødselsdagsfest fra kl. 16-20 for pigerne fra klassen, med discokugle, ballondans samt masser af musik og dans.

Gro havde glædet sig helt ustyrligt meget! For at gå all in og gøre lidt ekstra nu det var en stor aften for hende, lavede vi krøller i hendes hår, ligesom mor plejer at have når hun skal være fin. Hun var ikke til at skyde igennem og synes at hun havde det smukkeste hår nogensinde. Hun brugte oceaner af tid på at gå alle mine neglelakker igennem og udvalgte sirligt Chanels den gule, hvorpå der så skulle sølvglimmer. Vi satte seje tatoveringer fra Iglo+Indi på armene og som outfit havde hun valgt sin nye fede cowboynederdel med badges , top med guldmønster samt en pallietjakke og var ikke til at skyde igennem.

Gro

Normalt er hun en buksepige, men da jeg så nederdelen da jeg købte hendes fine jakke, så tænkte jeg at den var lige hende – og det fik jeg ret i!

Jeg forstår slet ikke at min lille baby nu er blevet så stor at tiden er kommet til at hun kan komme alene til fest om aftenene. Godt nok en helt uskyldig en af slagsen – but still! Det føltes som i går, at hun var min lille prop som altid lå og pludrede glad og smilende i sofaen. Suk – jeg er ikke helt sikker på at jeg kan følge med.

Nederdelen koster kun 249,- og findes lige HER den fine top er fra KNAST by KRUTTER og findes HER


M O D E N H E D   O G  S U G  I  M A V E N


Siden hun startede i skole, er det virkelig gået stærkt! Især her i 1. klasse. Hun har udviklet sig enormt meget, er kommet ud af sin generte skal og er blevet modig. Men også mere sårbar. For hvordan er det lige med veninderne, kærester og det at blive valgt fra? Nogle er mere modne end andre, nogle længere fremme i skoene og mere udadvendte. Nogle drenge synes man er sød og andre ikke. Gro er en følsom og ærlig pige. En pige med temperament og hun er tit uforstående overfor mange af de problemer der opstår. Måske grundet at hun ikke ligger så meget i det når der opstår en konflikt og slet ikke er typen der bærer nag, hvis man kan sige det sådan. Hun vil bare gerne have det sjovt, men samtidig ved hun også godt hvad hun vil og hvad hun ikke vil – og når hun bliver ked, så bliver hun ked. Sådan helt ned i maven.

Jeg har fået øjenene op for hvad de forældre til pigerne i Haralds klasse tumlede med af problematikker – og har allerede haft mange sug i maven når hun er kommet ked hjem. Men der er meget fokus på at håndtere konflikterne i klassen i grupperne – og så skal de også selv vokse med opgaven og blive bedre til at udtrykke deres følelser overfor hinanden og komme videre.

Men av jeg synes det er hårdt altså. Det føles som om de har så travlt – men når man kigger ud på det samfund vi lever i for tiden, så forstår man det jo godt. Jeg prøver at holde hende nede på jorden – men det er altså svært når man helst skal være med på beatet. Derfor fik den også gas til den fest. Hun skulle føle at hun var noget helt særligt – helt ned i maven.

Gro

På vej hjem på cyklen fortalte hun, at det havde været den BEDSTE fødselsdag og fest nogensinde. Jeg blev helt varm og glad indeni på hendes vegne <3

Mission compleate!

Min store lille pige  – tænk hvor tiden flyver <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Betina

  Åhh så fin. Jeg gruer altså også lidt for alt det pige-fnidder når vores starter i SFO snart og skole til august

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja det er virkelig noget helt nyt man skal forholde sig til. Er kommet meget bag på mig og man skal lige finde ud af hvordan man skal håndtere det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg skulle...