Sommertid + shopping (med 20%)

Ugen der kommer #9

img_8079

reklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Puha sikke en uge. Sidste uges Ugen der kommer indlæg udgik som i kunne læse i indlægget her og grundet det samt en hård influenza, har mit energiniveau været helt i bund. Nu begynder influenzaen så småt at slippe sit tag men sorgen er der stadig – og det vil den være et stykke tid.

Jeg måtte desværre, grundet sygdommen, melde fra et par dage på mit ellers så spændende kursus i Digital Markedsføring hos Bigum & Co. Det huede mig ikke! Især ikke fordi, at det snart er slut og jeg gerne ville suge ALT viden til mig inden eksamen. Men sygdom er man altså ikke selv herre over.

Så det har været en lidt tam uge at berette om for jer, men ugens højdepunkt er klart værd at skrive om:

Jeg skal til Paris til sommer med min bedste veninde! 

Som i ved ELSKER jeg jo Paris og har faktisk været der hvert år de sidste mange år. Vi havde aftalt at vi skulle afsted i år – sidste år var jeg nemlig afsted med min dejlige lillesøster – men der kom pludseligt forhindringer på vejen men nu lykkedes det altså og turen er bestilt! Åh, det var en dejlig ting der skete denne uge oven i alt elendigheden. Nu må det godt bare blive slut juni!

Sidste lørdag var vi til Marcus og Martinus koncert og det var helt igennem en fantastisk oplevelse for pigerne (og deres mødre). Det tror jeg i får et lille indlæg om, nu jeg ikke fik vendt det med jer som planlagt i ugens status.

♥ RABATKODER 

Hvis i er i shoppinghumør så kan i indtil 23.59 i aften shoppe lækre brands med 20 % hos Boozt! Styles fra mine yndlingsbrands som GanniAngulusBilli biMini A TureHummelStine Goya og Mads Nørgaard mfl. Sandaler, sneakers, overtøj – god chance for at blive klædt på til forår. Jeg har klikket denne badedragt til mig selv hjem.

SHOP HOS BOOZT HER

Og så har jeg netop set at skønne CAHETU holder midseasonsale på hele deres børnekategori! De forkæler de mindste i familien med at give 20% rabat på ALT i kategorien BØRN. Brands som Nofred, By KlipKlap, Ferm Living, Konges Sløjd, Cam Cam & Liewood. YAY!

Brug koden midseasonsale og rabatten gælder frem til onsdag kl. 23.59 og så længe lager haves. Vær opmærksom på, at koden ikke gælder i forvejen nedsatte varer.

SHOP TIL UNGERNE HER

Nå, det var altså en lidt tam, trist og sygdomsplaget uge så lad os så få set på hvad næste uge bringer – det kan kun gå fremad 😉


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* På kursus for sidste gang inden eksamen!

* Aflevere eksamensopgave. Puha!

* Lave endnu en vlog om POTS til bloggen hvis jeg kan nå det. Den skylder jeg jer, men den her influenza har virkelig spændt ben. Vloggen skal handle om hvordan det var at være under udredning for POTS mens jeg arbejdede – og hvordan de håndterede det. I kan se del 2 HER hvis i har lyst.

* Få sat lidt frø til forspirring inden jeg ligeså godt kan plante på friland…

* Have besøg af min dejlige mor.

* Få dyrket noget motion.

* Købe en masse friske blomster. Det har jeg slet ikke haft sidste uge og jeg er ved at gå til…

* Spillet en masse Lagkage med ungerne – kender i det boldspil?

* Vise jer nogle ret så fine og billige blomstrede bukser.

Rigtig dejlig søndag aften til jer og tak for alle jeres søde kommentarer og tanker i ugens løb ♡

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Det er rigtig ærgelig at blive syg – når man skal til kursus – men god bedring og tak for rabatkoden

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertid + shopping (med 20%)