Ugen der kommer #7

Uren hud?

lactoclear

reklameny


H U D  S O M  E N  T E E N A G E R


Har du uren hud eller en bare meget sensitiv af slagsen? Så læs med herunder, hvor jeg anbefaler en helt ny hudserie som er skabt til netop den problemfyldte hud. Og det virker. Sidst i indlægget findes desuden et super godt tilbud, så du selv kan prøve den nye serie.

Jeg har den sidste tid døjet med en del problemer med uren hud. Sådan rigtig teenage bumser og ekstrem fedtet hud. Faktisk i et lille halvt år har det været rigtig slemt og jeg ved ikke rigtig hvorfor. Måske er det alderen? Mange faktorer spiller jo ind når man pludselig får hudproblemer men jeg synes ikke rigtig at jeg kan sætte fingeren på noget bestemt. Udover at jeg har fået noget mindre søvn og spist generelt mere usundt og det kan selvfølgelig godt have en betydning – men sådan har jeg levet før. Ikke lige den bedste livsstil men jeg kæmper for ændre kurs. Tro mig.

Jer der følger med på de sociale medier, har også set at jeg har haft et stort sår på næsen et par måneder – det er dog ikke uren hud, men en reaktion på et eller andet jeg enten ikke kan tåle, manglende søvn eller noget helt andet. Det er dog ved at blive udredt 🙂


LACTOClear™


Men nu til det indlægget her skal handle om. Nemlig hvordan kommer man af med den urene hud. Ja altså udover det vi allerede godt ved – sund kost, søvn, motion og masser af vand – så kan man også selv hjælpe huden lidt på vej.

Jeg prøvede i mine tidlige teenage år noget ret så voldsomt creme som ætsede tøj og hovedpudebetræk. Det var det lægen anbefalede – men det hjalp altså ikke. Det var ret hårdt mod huden og besværligt at bruge da man skulle passe på hvad man ramte med cremen og jeg endte ud mere endnu mere rød og uren hud. Lidt før jul sidste år, blev jeg tilbudt at teste en helt ny produktserie, som er specielt udviklet til uren og sensitiv hud. Jeg takkede selvfølgelig ja, da jeg slet ikke kunne lide det billede jeg så i spejlet og var tæt på at være desperat.

Det var en helt ny 3 trins serie fra LACTOClear™ som er udviklet specielt til at pleje uren hud jeg skulle teste.

Et simpelt system i tre steps som genskaber ballancen, renser og plejer udsat hud. Nu har jeg prøvet serien i nogle måneder efterhånden og det er virkelig en god serie og derfor fortjener den også at blive eksponeret. Der findes mange andre derude, der døjer af uren hud og det her – det hjælper virkelig. Serien er mild og effektiv og min hud er SÅ meget pænere og bliver bedre og bedre dag for dag. Jeg er sikker på at hvis jeg behandlede min krop lidt pænere – så var huden endnu pænere.

Produktet fra LACTOClear™er endelig blevet officielt og jeg vil give mine varmeste anbefalinger herfra. Det er nemlig ikke kun teenagere der døjer med uren hud. Faktisk er det helt op til 20 % af voksne – især kvinder – som oplever hudproblemer og tit smider netop vi kvinder tusindvis af kroner efter produkter som skal hjælpe os.


S Å D A N   G Ø R  D U


Serien består af:

FACE WASH: En mild sæbe du renser huden med med morgen og aften. Den renser fedtet og sensitiv hud skånsomt. Jeg tager den med i badet og renser så ansigtet med den om aftenen også.

ACTIVE CREAM: En creme som tilfører huden tiltrængt næring, binder sig til P. acnes bakterien og genskaber balancen. Cremen er mild og nem at bruge. Den fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Jeg er blevet ret så glad for den.

EXFOLIATING CLEANSER: En super lækker scrub som renser den udsatte hud nænsomt og giver en frisk og glat overflade. Det er svært kun at bruge den et par gange om ugen som det anbefales at man skal, for den er virkelig god! Jeg snupper den med i badet og den efterlader min hud så blød og lækker. Den har små korn og er nok den bedste scrub jeg har prøvet.

Produkterne er virkelig gode og jeg elsker hvor milde de er mod huden. Jeg har ikke særlig tør hud længere og det har jeg døjet rigtig meget med. Hvis du har uren hud eller bare en lidt sensitiv hud, så giv serien et forsøg. Lige nu kan du afprøve produkterne for blot 99,- for et sæt! Se mere nedenunder.

Du kan læse meget mere om de nye produkter og tankerne bag HER samt følge LACTOClears™ blog og facebookgruppe HER, hvor der debateres om uren hud og gives gode råd.


I N T R O T I L B U D


Lige nu kan du få lov til at afprøve den nye serie for blot 99,- for et sæt! Normalpris er 399,-

På den måde er det nemt at afgøre om serien er noget for dig og din hud. Introduktionssættet er desuden mega smart i toilettasken, da det ingenting fylder.

Få fingrene i introduktionstilbuddet HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #7