Pimp din denim

Er du også fars pige?

img_9403

Min far der fisker i solnedgangen
fdm
Som overskriften lyder, så er jeg fars pige – også selvom jeg i dag bor 150 km. fra ham. Og det vil jeg nok altid være. Faktisk må jeg dele ham med min søster også – men det er slet ikke så ringe for heldigvis har han et hjerte så stort så der er plads nok til os begge. Min far har altid været ene mand hjemme hos os (stakkels ham) og han har altså været vidne til lidt af hvert med 3 piger i huset. Jeg må sige, at jeg uden tvivl tror, at min far er den mest tålmodige og overbærende mand jeg kender! Vi har virkelig haft ringet til min far mange gange gennem årene, hvor vi har haft brug for en hjælpende hånd.

 

Se bare i denne lille film jeg har lavet herunder:

Det jeg gerne vil sætte fokus på, i samarbejde med FDM, er at vi kvinder da sagtens kan selv! Eller i hvertfald UDEN at ringe efter et af vores mandlige bekendtskaber når det kommer til biler.
Med et FDM vejhjælp guld abonnement, får du udover de almindelige vejhjælpsydelser (når du f.eks. har låst nøglerne inde på forsædet, står på landevejen med en bil der ikke vil starte med et par sultne unger på bagsædet, sidder fast i grøftekanten på vej til tanta Annas fødselsdag osv. osv.) også hjulskift, hjulopbevaring, periodisk syn, batteritjek og fri påfyldning af sprinklervæske.

Med et vejhjælpsabonnement hos FDM er du altså dækket døgnet rundt i Danmark og Europa – så lad FAR få fri og lad i stedet FDM hjælpe dig når du har brug for det.

Vi har selv vejhjælp hos FDM og jeg synes det er SÅ rart at kunne have ro i maven ved tanken om, at hvis uheldet skulle ske og vi har brug for hjælp, så er vi godt dækket ind. Jeg har ikke selv kørekort, og er derfor ret ofte ude at køre med min mor og søster når vi f.eks. skal på loppemarked – og det er rart at have vejhjælp med i rygsækken 😉

Det er altså ikke sjovt for hverken humøret eller pengepungen pludselig at stå med en bil som hverken kan komme frem eller tilbage…

Jeg husker tydeligt fra min barndom, hvor vi en sommer var på ferie i det mørke Jylland – helt derude hvor kragerne vender – at bilen pludselig havde fået kængurubenzin som vi kaldte det. Den hoppede og dansede og ville ingenting. Mine forældre var OVENUD lykkelige for deres vejhjælpsabonnement, som gjorde at bilen blev hentet og kørt på nærmeste værksted mens vi andre blev fragtet frem til sommerhuset.

Dén slags ro – den vil jeg gerne have og de penge er altså givet godt ud.

Apropos det at ringe efter hjælp som jeg gør i videoen herover, så har FDM netop selv lanceret en ret humoristisk kampagnevideo hvor de sætter fokus på, at de fleste kvinder ringer til deres far, mand eller andet maskulint bekendtskab – før de ringer efter vejhjælp, når de har brug for hjælp med bilen… Se den lille video nederst på siden HER, hvor du ligeledes finder information om selve abonnementet.

skaermbillede-2017-04-12-kl-10-40-48

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pimp din denim