Pondus & UNICEF

Om 4 uger

img_0878Er jeg i Barcelona!

Har højst sandsynligt sovet længe og ligger nu og vågner stille og roligt mens manden er taget afsted på konference. Efter et langt bad bevæger jeg mig ud i Barcelonas gader for at finde en lille café jeg kan spise morgenmad på. En croissant selvfølgelig. Jeg begiver mig videre på opdagelse i byen – helt for mig selv inden jeg sidst på eftermiddagen vender tilbage til hotellet, hvor jeg shiner mig en anelse op inden vi skal ud og spise god tapas, drikke Sangria og holde i hånden.

Suk, hvor jeg bare glæder mig eventyrligt meget! Det er et stykke tid siden sidst, at vi har nydt tosomheden, og det trænger vi til – og Barcelona er en fantastisk by til formålet!

Jeg tæller dagene (og kalorierne fra i dag af)…

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pondus & UNICEF