Ugen der kommer #11

Vores lille hjem i ChriChri

skaermbillede-2017-04-10-kl-17-22-54


A N A N A S   I   E G E N   J U I C E


Da jeg åbnede min Instagram profil i morges, kunne jeg se på antallet af likes og nye interesserede, at der havde været noget under opsejling 😉 Det var skønne ChriChri der havde delt et af mine billeder i forbindelse med at de har lavet en lille vis os dit hjem artikel, som i dag er landet online. Jeg har glædet mig til at dele lidt ananas i egen juice med jer – nogle gange må man gerne være lidt stolt.

De fleste af jer der læser med her, har måske allerede set artiklen, men jeg ville nu alligevel lige nedefælde et par ord om det. Jeg har selv taget billederne til artiklen, så det er en ganske stille, rolig og uformel gennemgang af nogle af mine yndlingsspots i huset. Jeg synes det er ret sjovt at nogle synes vi bor hyggeligt og fint og er stolt af at få lov til at vise vores lille hus frem.

Læs artiklen her

Rigtig dejlig mandag ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Malene

    Tillykke, har du fået arbejde der hvor du har været i praktik?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #11